2000-2500 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000 25000
Başka boyle önerebileceğiniz var mı bütçe 3000 falan olsa.

Hocam 3000TL klavyeye vermek pek mantıklı değil gibi. Ancak yine de istiyorsanız GMMK 2 bakabilirsiniz.

Başka boyle önerebilceğiniz var mı butçe 3000 falan olsa
3000 olursa kendine özel klavye toplarsın

Fakat onu kurması yapmasıda bir iş hiçbir fikrim yok normalde medimarkt falan gidip hep butcemde bir şey alırdım ilk kez Technopat'a yazayım dedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacağın klavyelerden daha uzun ömürlü, yağını suyunu ver, 10 yıl gitsin diyebilirim.

Tamadır cok sağ olun inceleyeceğim alırım bundan cok yüksek ihtimal

Merhaba. Logitech markasına ait G443(tam emin degilim)Carbon isimli klavyeyi kullanıyordum fakat artık biraz eskidi. Bu fiyat bandında ve bu kalitede bir klavye almayı planlıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bir üst modeli olan G512 kullanmıştım sanırım aynı switchleri kullanıyorlar hissiyatı olsun kalitesi olsun gövde malzemesi olsun her şey mükemmel ama Logitech klavyelerde çift tıklama gibi kronik bir sorun var benim kullandığım klavyede 1 ay kullanımdan sonda ortaya çıktı garantiye gönderdim yenisini gönderdiler 2 yıldır hiçbir sorunu yok ama bu sorunu bir gözden geçirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…