Lucrecia Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 55 22 Ekim 2023 #1 2000-2500'e kadar önerebileceğiniz krampon var mı? Haftada 2-3 halı saha maçı yapıyoruz o kadar. Bir de Nike'ın sürdürülebilir malzeme ile üretilen ürünleri dayanıklı oluyor mu?
2000-2500'e kadar önerebileceğiniz krampon var mı? Haftada 2-3 halı saha maçı yapıyoruz o kadar. Bir de Nike'ın sürdürülebilir malzeme ile üretilen ürünleri dayanıklı oluyor mu?
okyanusx Zeptopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 kramponx instagram sayfasına bakıp web sayfasına girerseniz gx phantom var onu alabilirsiniz güvenilir sayfa
kramponx instagram sayfasına bakıp web sayfasına girerseniz gx phantom var onu alabilirsiniz güvenilir sayfa
Lucrecia Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 55 22 Ekim 2023 #3 okyanusx dedi: Kramponx Instagram sayfasına bakıp web sayfasına girerseniz gx Phantom var onu alabilirsiniz güvenilir sayfa Genişletmek için tıkla... Oradaki ürünler replika olduğu için çok dayanmadigini söylüyorlar.
okyanusx dedi: Kramponx Instagram sayfasına bakıp web sayfasına girerseniz gx Phantom var onu alabilirsiniz güvenilir sayfa Genişletmek için tıkla... Oradaki ürünler replika olduğu için çok dayanmadigini söylüyorlar.
okyanusx Zeptopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Lucrecia dedi: Oradaki ürünler replika olduğu için çok dayanmadigini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Air Zoom Superfly 15 2500 tlAir Zoom Mercurial 15 2300 tlNike Mercurial Vapor 15 2700 tlNike Mercurial Superfly 8 Elite 2700 tl (siyahi çok iyi)önerilerim bunlar kendin bakabilirsin
Lucrecia dedi: Oradaki ürünler replika olduğu için çok dayanmadigini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Air Zoom Superfly 15 2500 tlAir Zoom Mercurial 15 2300 tlNike Mercurial Vapor 15 2700 tlNike Mercurial Superfly 8 Elite 2700 tl (siyahi çok iyi)önerilerim bunlar kendin bakabilirsin
Lucrecia Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 55 22 Ekim 2023 #5 okyanusx dedi: Air Zoom Superfly 15 2500 tlAir Zoom Mercurial 15 2300 tlNike Mercurial Vapor 15 2700 tlNike Mercurial Superfly 8 Elite 2700 tl (siyahi çok iyi)önerilerim bunlar kendin bakabilirs Genişletmek için tıkla... Dayanıklı olur mu sence replika olduğu için çok sıcak bakmıyorum.
okyanusx dedi: Air Zoom Superfly 15 2500 tlAir Zoom Mercurial 15 2300 tlNike Mercurial Vapor 15 2700 tlNike Mercurial Superfly 8 Elite 2700 tl (siyahi çok iyi)önerilerim bunlar kendin bakabilirs Genişletmek için tıkla... Dayanıklı olur mu sence replika olduğu için çok sıcak bakmıyorum.
okyanusx Zeptopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #6 Lucrecia dedi: Dayanıklı olur mu sence replika olduğu için çok sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... bunlar kramponx değil orjinal fiyatları kramponx dekilerin de replika olduğunu pek sanmıyorum ve bence kramponx ürünleri dayanıklı
Lucrecia dedi: Dayanıklı olur mu sence replika olduğu için çok sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... bunlar kramponx değil orjinal fiyatları kramponx dekilerin de replika olduğunu pek sanmıyorum ve bence kramponx ürünleri dayanıklı
ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #7 okyanusx dedi: Bunlar kramponx değil orijinal fiyatları kramponx dekilerin de replika olduğunu pek sanmıyorum ve bence kramponx ürünleri dayanıklı. Genişletmek için tıkla... Kanka minimum elitler 8K başlıyor kramponx mrc btn gibi mağzaların hepsi ithal replika satıyor yoksa 2500 Elite krampon bulamazsın.
okyanusx dedi: Bunlar kramponx değil orijinal fiyatları kramponx dekilerin de replika olduğunu pek sanmıyorum ve bence kramponx ürünleri dayanıklı. Genişletmek için tıkla... Kanka minimum elitler 8K başlıyor kramponx mrc btn gibi mağzaların hepsi ithal replika satıyor yoksa 2500 Elite krampon bulamazsın.