2000-2500 TL arası notebook önerisi ?

pushykiller

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat Ailesi,
Öncelikle herkese merhaba yeni notebook alacağım arkadaşlar sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterim. Alacağımın notebookun markası kesinlikle Asus olmalıdır. Çünkü memnunum notebooklarından. Notebooku iş yerinde kullanacağım. Oyunla derdim yok. Notebookum programları hızlı çalıştırmalı. Aşağı aradığım özellikleri yazacağım arkadaşlar. Fiyat artarsa önemli değil.
Aradığım Özellikler
İşlemci:
İntel Core i7 2.40 Ghz veya daha üstü
Ekran Kartı: GTX serisi olur önerilere açığım
Bellek: 12 GB veya 16 GB
Hafıza: 1 TB HDD ve SSD (SSD'ye önem veriyorum.)
Ekran: 16" ve üzeri 16:9 Full HD (1920x1080)
 
Asus istiyorsan o paraya bu özellikleri karşılayacak ürün yok.

Asus X550JK XO012D Dizüstü Bilgisayar Fiyatı : 1.687,44 TL Asus Notebook > Asus

En iyi ürün bu. GTX850M ekran kartı var. İşlemcisi i7'nin çoğu modelinden daha iyi ve 2.80 Ghz. Bunu alıp bir de şu RAM'i eklersin :

Kingston Notebook 4GB 1600 MHz DDR3 CL11 Low Vers - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

En iyi seçeneğin bu. Oyun derdin yoksa niye GTX serisi ekran kartı istiyorsun ki bir de ?

Bütçeyi arttırıp bunu alacaksın ya da :

Asus N550JK-CN090H Notebook en performanslı asus notebook modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden. Fiyatı tuzludur ama sağlam laptoptur. Multimedya özellikleri sizi memnun edecektir. Oyun da oynatır istediğiniz zaman.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı