2000-2500 TL arası Oyun bilgisayarı

MertDeniz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, özellikle ekran kartı ve işlemci önemli benim için. Yaklaşık 2 ay kadar sürem var.
Yüksek grafikli oyunlar oynuyorum fakat şu anki bilgisayarım (Laptop) yeterli değil bu yüzden kasaya ihtiyacım olduğunu hissettim. Ram ve HDD gibi parçaları sonradan artırabilirim. Bilgisayar başında 10-12 saat kadar duruyorum haliyle işlemci ekran kartı falan ısınıyor. Soğutmada orta seviye bir soğutma olmalı diye düşünüyorum. Başlıktada belirttiğim gibi 2000-2500 TL arası bir bütçem var. Monitör dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye amd sistem önerebilirim:
Anakartına msi a88x-g45 gaming
veya asus crossblade ranger amd a88x

işlemci amd a10 7850k

Ram olarak
gskill ripjaws x 2×4 yani 8 gb ram alabilirsin

Cpu soğutucusunda termaltake water 3.0 sıvı soğutma fazlasıyla işini görür
ssd muhakkak almalısın = daha hızlı oyun arayüzleri için
1tb harddisk işini görür

kasada ise sana kalmıs ama ekran kartında birazdan söyleyeceğim gibi üst seviyelere çıkarsan psu kaliteli ve yüksek olmalı bü yüzden 750w psulu zevkince bir kasa iş görür

Eğer bazı yerlerden kısarak ekran kartında r9 290lara çıkabilirsin ozamanda crossfire yaparak gayet güzel performans alırsırsın ama tavsiyem sistemi kurunca bi sure apu ile idare etmen ardından bütçeyi arttırarak r9 295 civarına çıkman böylece ciddi performans elde edebilirsin.
Eğer bütçe zorlanmasın dersen 280x al yeter :)
ekran kartına bekliyeceksen sıvı sogutma şart gibi birşey çünkü tüm yük işlemcide olacak.

Sana hepsini kesin söyleyemem çünkü bir yere az harcar diyerine çok harcayabilirsin bu yüzden ssd,harddisk, kasa ve soğutma sana kalmış

Ekran kartı: GALAX GTX970 EX OC BLACK EDITION ekran kartı - inventus
5.jpg

Bütçen olduğunda aynı Ram'den bir tane daha alarak yıllarca kullanabilirsin.
Toplam: 2547TL

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı