O OsmanTercan Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, sıfır bir sistem kuruyorum, klavye, mouse, kulaklık ve monitör lazım. Önemli olan uzun süre götürmesi. Bütçe 2000 2500 arası olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Merhabalar, sıfır bir sistem kuruyorum, klavye, mouse, kulaklık ve monitör lazım. Önemli olan uzun süre götürmesi. Bütçe 2000 2500 arası olursa iyi olur.
TarikTamer35 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 299 31 Temmuz 2021 #2 Monitör için sisteminizi yazmanız gerekir. Artan paraya göre de arkadaşlar güzel ekipmanlar önerebilirler.
Monitör için sisteminizi yazmanız gerekir. Artan paraya göre de arkadaşlar güzel ekipmanlar önerebilirler.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 31 Temmuz 2021 #3 Bütçe belirtirseniz yardımcı olalım.
O OsmanTercan Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 TarikTamer35 dedi: Monitör için sisteminizi yazmanız gerekir. Artan paraya göre de arkadaşlar güzel ekipmanlar önerebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem şu. İşlemci: Ryzen 5 1600. Ekran kartı: GTX 1050 Ti. RAM: 16 GB Genel olarak CS tarzı oyunlar oynayacağım için 144 Hz 1 ms önemli. Benim şu an için düşündüğüm ekipmanlar şunlar: Kulaklık: Rampage RM-2019g X-tıtan 250TL. Mouse: Rampage SMX-R44 150TL. Klavye: Rampage bygame-k2 130TL. Monitör: AOC 24" 24G2AE 1800TL. nazario9 dedi: Bütçe belirtirseniz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi yazmıştım 2000TL ile 2500TL arası
TarikTamer35 dedi: Monitör için sisteminizi yazmanız gerekir. Artan paraya göre de arkadaşlar güzel ekipmanlar önerebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem şu. İşlemci: Ryzen 5 1600. Ekran kartı: GTX 1050 Ti. RAM: 16 GB Genel olarak CS tarzı oyunlar oynayacağım için 144 Hz 1 ms önemli. Benim şu an için düşündüğüm ekipmanlar şunlar: Kulaklık: Rampage RM-2019g X-tıtan 250TL. Mouse: Rampage SMX-R44 150TL. Klavye: Rampage bygame-k2 130TL. Monitör: AOC 24" 24G2AE 1800TL. nazario9 dedi: Bütçe belirtirseniz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi yazmıştım 2000TL ile 2500TL arası
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 31 Temmuz 2021 #5 Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsanız TN panel öneririm. Gecikmesi en düşük paneldir çünkü. Kendi kullanmış olduğum bu monitörü öneririm. Monitör: https://www.hepsiburada.com/benq-zo...LNsfryS9a3PJXy7Y3cwh_Cbybm1LrNEBoClJAQAvD_BwE Mouse: Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsanız TN panel öneririm. Gecikmesi en düşük paneldir çünkü. Kendi kullanmış olduğum bu monitörü öneririm. Monitör: https://www.hepsiburada.com/benq-zo...LNsfryS9a3PJXy7Y3cwh_Cbybm1LrNEBoClJAQAvD_BwE Mouse: Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
O OsmanTercan Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #6 nazario9 dedi: Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsanız TN panel öneririm. Gecikmesi en düşük paneldir çünkü. Kendi kullanmış olduğum bu monitörü öneririm. Monitör: https://www.hepsiburada.com/benq-zo...LNsfryS9a3PJXy7Y3cwh_Cbybm1LrNEBoClJAQAvD_BwE Mouse: Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sorum var. 1. ekipmanların aynı marka olması artı avantaj sağlar mı? 2. monitörlerdeki inç değerinde kenarlardaki çerçeveler de mi dahil yoksa dahil değiller mi?
nazario9 dedi: Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsanız TN panel öneririm. Gecikmesi en düşük paneldir çünkü. Kendi kullanmış olduğum bu monitörü öneririm. Monitör: https://www.hepsiburada.com/benq-zo...LNsfryS9a3PJXy7Y3cwh_Cbybm1LrNEBoClJAQAvD_BwE Mouse: Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kulaklık Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Klavye: Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sorum var. 1. ekipmanların aynı marka olması artı avantaj sağlar mı? 2. monitörlerdeki inç değerinde kenarlardaki çerçeveler de mi dahil yoksa dahil değiller mi?
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 31 Temmuz 2021 #7 OsmanTercan dedi: Hocam 2 sorum var. 1. ekipmanların aynı marka olması artı avantaj sağlar mı? 2. monitörlerdeki inç değerinde kenarlardaki çerçeveler de mi dahil yoksa dahil değiller mi? Genişletmek için tıkla... 1. aynı marka olmasının hiçbir avantajı yok. 2. benim bildiğim ölçüm yaparken çerçeve baz alınmaz.
OsmanTercan dedi: Hocam 2 sorum var. 1. ekipmanların aynı marka olması artı avantaj sağlar mı? 2. monitörlerdeki inç değerinde kenarlardaki çerçeveler de mi dahil yoksa dahil değiller mi? Genişletmek için tıkla... 1. aynı marka olmasının hiçbir avantajı yok. 2. benim bildiğim ölçüm yaparken çerçeve baz alınmaz.