2000-2500 TL FPS oyuncu monitörü önerisi

BgrYgt

Hectopat
Genellikle CS GO oynuyorum. Bu bütçe ile fiyat performans bir ürün arıyorum. Tercihim düz panelden yana kavisli falan olmasın lütfen piyasadan anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

Rakipsiz
Genellikle CS GO oynuyorum. Bu bütçe ile fiyat performans bir ürün arıyorum. Tercihim düz panelden yana kavisli falan olmasın lütfen piyasadan anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

Rakipsiz;

Max inse inse 2700-2800 olsun ki inmez o monitör seçimine lafım yok ama fiyat olarak arkadaşı aşıyor.
Şahsen ben bu ürün için 200-300 TL'ye bakmazdım. Herkesin kendi tercihi tabiki. Benimkisi bir tavsiye sadece.

Bütçemi aşıyor. Max bütçem 2500 TL bu fiyatlarda önerirseniz sevinirim.
VG248QG | Monitör | ASUS Türkiye Önerdiğiniz monitörün bununla arasındaki fark nedir 400 tl gibi bi farka değer mi ?

Son düzenleme:

XL2546 fps için gerçekten alınabilecek en iyi monitör.Monitör bir kere alınan birşey, beklesin para biriktirip alsın. Sonra ölüpikseli, inputlagi, ışık sızması, tearingiyle uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…