2000-2500 TL i3 7100 Monitörsüz Kasa Toplama

FuKaGa

Hectopat
Daha fazla  
Ben mühendislik öğrencisiyim ve aynı zamanda oyun oynamayı seven bir insanım. Bunun için bütçeme göre bir kasa topladım. Amacım yeni nesil oyunlar oynamanın yanında programlama, simülasyon oluşturma ve after effects gibi programları donmadan rahat bir şekilde kullanmayı amaçlıyorum. Üst düzey işlemler yapmayacağım ödevlerimi rahat bir şekilde yapabilecek kadar diyebilirim. Bunun yanında yeni nesil oyunları da en azından 3 - 4 sene sonrada low da da olsa donmadan oynayabilmeliyim.

Topladığım sistemde bir yanlışlık ya da bunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir şey varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Kasa;

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir sistem bunu toplamalısın bence. Ama tam performans almak için ram'i 2133MHz yapabilirsin. İşlemci tercihini i5'ten yana kullanmalısın.
Saygılar

Dolar'ın artmasıyla 2.600 TL olmuş bu sistem ama güzel bir fiyat araştırmasıyla çok daha ucuza alınabilir. Anakartı B250M olmasından dolayı hem BIOS güncellemesi ile uğraşmazsın (senin sistemine gerekli) hem de geleceğe yönelik iyi bir adım olur. Ayrıca G4560 gibi bir işlemci varken X4 840, i3 6100 veya i3 7100 almak çok mantıksız.

Buyrun oyun testleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sistemi son olarak şöyle düzelttim ana karta okadar ücret ödemek istemiyorum bios güncellemesi atıp sorunu çözerim die düşünüyorum. Birde bu seçtiğim kasa ilerde işlemcimi i5 e i7 ye yükseltmek istersem sıkıntı yaşatırmı yada anakart sıkıntı yaşatır mı ?

Bildiğim kadarıyla, Teknobiyotik montaj sırasında BIOS güncellemesini yapıyor. 500W PSU'nuz var fakat kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Şuanlık yeterlidir ama ileride ne olur bilmem. Benim önerim Corsair gibi kaliteli PSU'lar almanız. Daha pahalıdır ama gelecekte çok daha rahat olursunuz.

Peki rica etsem bana bi kasa psu dahil önerebilirmisiniz 200 - 300tl aralığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…