Arkadaşlar herkese merhaba. Sosyal'de yeni olduğum için bir hatam olursa affola. Ben ARMA 3 RPG serverı oyuncusuyum. Normal single playera göre FPS sıkıntısı biraz daha fazla oluyor. Hem şehir içlerinde FPS droplar hem de ısınınca olan FPS droplar. Server 100 kişi olduğu zaman şehir içlerinde neredeyse yürümek imkansız hale geliyor. Bu sebepten ötürü 2000-2500 TL'ye PC toplamam gerekiyor, monitör de dahil. Acaba bana yardımcı olur musunuz?
ARMA 3, DayZ veya Rust'a benzerlik gösteriyormuş dediklerine göre FPS olarak. Dediğim oyunları oynamadığımdan bilemeyeceğim. Biraz da optimizasyon sıkıntısı olan bir oyun. 6 senelik laptopumu bırakıp yeni PC toplamak istiyorum. Bu sistem parçalarla uyumlu mudur?
2 işlemci koydum aşağıda. Benim laptopum i5 olduğu için i3 kullanmakta kafamda soru işaretleri var. Ya laptoptan daha kötü olursa gibi.
Bu sistemi siz alacak olsaydınız bu fiyata neleri ekleyip çıkartırdınız? Sadece Intel işlemciden vazgeçmek istemiyorum.
Senin topladığın sistemini göz önüne aldığımızda 2800 lira civarı para veriyorsun. Bütçene 250 lira daha ekleyip aşağıdaki sistemi alabilirsin. Hem ekran kartın hem de monitörün çok daha iyi olacak. Önceliğin her zaman sistem olsun çünkü oyunları daha iyi bir performans ile oynamak için sisteminin iyi olması lazım. sistemi aldıktan sonra ekipmanları her türlü alırsın onun için aşağıdaki sisteme ekipman eklemedim.
3000 pahalı hocam ya.Buna yaklaşık bi i3 sistem topasak peki o ne kadar tutar veya örneği varmı öneri gibi.İ7 47 90 nasıldırbilen var mı arkadaş uygun bir fiyata satıyorda ?