Manyetik başta ilk tercihimdi lakin sesleri yine de hoşuma gitmişti. VGN V87 güzelmiş aslında tercih edebilirim hocam. Başka bu fiyat aralığında önerebileceğiniz iyi bir mekanik klavye varsa onlara da bakabilirim.Manyetikmi istiyorsun mekanikmi önce buna karar vermen lazim. Manyetik istiyorsan malzeme kalites ve yazım hissiyatından feragat edeceksin ama hız kazanacaksın. Asiri hard sekilde oynamiyorsaniz iyi bir mekanik isinizi gorur hız konusunda.
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik istersen bunu alabilirsin. PBT kalitesi attigindan daha iyi ve hissiyati emsallerine göre daha iyi:
Manyetik başta ilk tercihimdi lakin sesleri yine de hoşuma gitmişti. VGN V87 güzelmiş aslında tercih edebilirim hocam. Başka bu fiyat aralığında önerebileceğiniz iyi bir mekanik klavye varsa onlara da bakabilirim.
Bir de hocam manyetik klavyeler daha hızlı bozuluyor diyorlar switchleri çalışmama gibi. Bu durumlar bu bütçedeki manyetik klavyelerde de oluşabilir mi ?Mekanik en iyi bunlar var.
Bir de hocam manyetik klavyeler daha hızlı bozuluyor diyorlar switchleri çalışmama gibi. Bu durumlar bu bütçedeki manyetik klavyelerde de oluşabilir mi?
Anladım hocam böyle dememin sebebi attığınız manyetik AJAZZ marka klavyenin değerlendirmelerinde switch hızlı bozuluyor alması da bin türlü para gibi şeyler yazmışlar ondan öyle dedim. Benim attığımı ne kadar iyidir bilmiyorum ama onda yoktu öyle bir şey ondan onu tercih edecektim ta ki sizi görene kadarManyetik switchler tersine switch icinde surtunen parcalar olmadigi icin daha uzun omurlu ancak bu butcedeki manyetik klavyeler malzeme kalitesi olarak mekaniklerin gerisinde.
Anladım hocam böyle dememin sebebi attığınız manyetik AJAZZ marka klavyenin değerlendirmelerinde switch hızlı bozuluyor alması da bin türlü para gibi şeyler yazmışlar ondan öyle dedim. Benim attığımı ne kadar iyidir bilmiyorum ama onda yoktu öyle bir şey ondan onu tercih edecektim ta ki sizi görene kadar
@kxy Endorfy Thock %75 Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Mekanik Gaming Klavye (EY5A073)
Hocam bu klavyeye ne dersiniz ?
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Bu da dahil.
Tamamdır hocam AJAZZ alıyorum o zaman şu;Switch kalitesi cok faekli degil attiginizla hocam denk hatta. Ajazz yazim hissiyati olarak bir tık daha iyi. PBT kaliteside daha basarili.
Diger attiklarinizida benim attiklarim varken almazdim.
Tamamdır hocam AJAZZ alıyorum o zaman şu;
Hocam bir soru soracaktım. Eki Görüntüle 2523209
Bu modu niye hiç bir yerde bulamıyorum ? Aynı model ama hiç bir yerde yok.
Tamamdır hocam AJAZZ alıyorum o zaman şu;
Hocam bir soru soracaktım. Eki Görüntüle 2523209
Bu modu niye hiç bir yerde bulamıyorum ? Aynı model ama hiç bir yerde yok.
@kxy Hocam tekrar rahatsız ediyorum , bu driveri aldığımda bozulan klavyeler oluyormuş bu öyle değil di mi ?