Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #11 kxy dedi: Yurtdisindan getirtebilirsiniz hocam bunu ancak. Turkiyede yok bu mod hocam. Yurtdisindan alabiliyorsunuz ama gumrukten gecmez. Driverlada alakali bir sorun yasayan duymadim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam verdim siparişini. @kxy Hocam ben klavyeyi alalı yaklaşık 2 hafta oluyor fakat nasıl 3 mod etkinleştereceğimi bilmiyorum. kablolusu için şu anda kullanıyorum fakat bu videodaki model olduğunu düşünüyorum ama bende böyle değil. @kxy Hocam driverini verebilir misiniz ? Son düzenleme: 22 Ağustos 2025
kxy dedi: Yurtdisindan getirtebilirsiniz hocam bunu ancak. Turkiyede yok bu mod hocam. Yurtdisindan alabiliyorsunuz ama gumrukten gecmez. Driverlada alakali bir sorun yasayan duymadim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam verdim siparişini. @kxy Hocam ben klavyeyi alalı yaklaşık 2 hafta oluyor fakat nasıl 3 mod etkinleştereceğimi bilmiyorum. kablolusu için şu anda kullanıyorum fakat bu videodaki model olduğunu düşünüyorum ama bende böyle değil. @kxy Hocam driverini verebilir misiniz ?