M mgoksu Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 172 1 Temmuz 2024 #1 Öncelikle merhaba, başlıkta belirttiğim bütçede krampon arıyorum. Normal ayakkabılarda 42.5 giyiyorum, ama kramponlarda bu numara sıkıyor. Genel olarak halı sahalarda giyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba, başlıkta belirttiğim bütçede krampon arıyorum. Normal ayakkabılarda 42.5 giyiyorum, ama kramponlarda bu numara sıkıyor. Genel olarak halı sahalarda giyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Bende kullanıyorum oldukça rahat ve orijinal. adidas Futbol Ayakkabısı, 40.5, Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol adidas Futbol Ayakkabısı, 40.5, Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bende kullanıyorum oldukça rahat ve orijinal. adidas Futbol Ayakkabısı, 40.5, Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol adidas Futbol Ayakkabısı, 40.5, Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com