2000-2500 TL Laptop Önerisi

Kaan Adem Denge

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nilüfer, Bursa , Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Kardeşim (12) bir Laptop istiyor. Minecraft ve benzeri ama en çok Minecraft oynuyor. Bende V3 vardı ama taşındığım için artık bir bilgisayarı yok ve kendisi her yere taşıyabileceği bir cihaz istiyor. Diğer konulara baktım ve AMD A10 ya da Intel i3 türevleri arasında kaldım. Çok çok yüksek FPS almasına gerek yok şuan yaklaşık bir yıl onu idare etmesi yeterli olacaktır, daha sonra bu alınan standart günlük kullanım için kalacak olup ona yeni bir doğum günü hediyesi gidecektir :) Önerilerinizi fiyat aralığı dışına çıkmadan ve 2. El olmadan paylaşabilirseniz çok memnun olurum, ilk Laptop olacağı için sıfır olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
A10 yerine Ryzen 3 2200U işlemcili olanlara bakabilirsin. i5 7200u ayarında bir işlemci.
LENOVO
A10 yerine Ryzen 3 2200U işlemcili olanlara bakabilirsin. i5 7200u ayarında bir işlemci.
LENOVO
Radeon 535 de fena bir kart değil. Kardeşini her türlü tatmin eder. İlerde bir 4 veya 8 GB RAM ve SSD takviyesi ile daha uzun ömürlü kullanım sunabilir.

Kendi masaüstü cihazımda Ryzen 3 2200 G kullanıyorum ve gayet memnunum ancak Laptop modelleri hakkında hiç bilgim olmadığı için emin olamadım, çoğunluğun yazdığına göre bir yorum yaptım kendimce, gönderdiğin modeli favorilerime almıştım. Buradan da bu karşıma çıkınca sanırım alacağım cihaz belli oldu, teşekkür ederim.

RAM alacaksan bende 8GB 2400Mhz CL 17 bellek var satıyorum. Bu PC e uyumludur.

İkinci el parçalara pek yanaşmıyorum ve şuan için bir ilave düşünmüyorum, yine de teşekkür ederim. :)
Dün sipariş elime ulaştı. TouchPad sorunu haricinde bir hiç bir şey uğraştırmadı :) Ekstra bir Driver indirmem gerekti, amacımız olan Minecraft'ta sorunsuz çalışıyor, destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı