Herkese merhaba. Yakın zamanda R7 3700X ve RTX 2070 Super'li bir sistem toplayacağım. Bu sisteme uygun bir monitör arıyorum. Biraz araştırdım ama hangisi iyi hangisi kötü bir fikir sahibi olamadım. Bu yüzden yardımınızı istiyorum. Bana monitör önerisinde bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz (2xHDMI+Display) QLED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz (2xHDMI+Display) QLED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Oyun için. Genelde her tür oyunu da oynarım. Ancak gittikçe rekabetçi olmayan oyunları tercih etmeye başladım. Aslında da sistemi toplama nedenim Cyberpunk 2077.
Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yeni bakabildim hocam kusura bakmayın. 240 hz çok olmaz mı sizce rekabetçi oyunlarla pek aram yok. Onun yerine 144hz daha büyük bi ekran alsam daha iyi olmaz mı? Oyunları daha çok arkama yaslanıp kolla oynuyorum