Arkadaşlar max 2500 tl kasa + monitör tavsiyesi verebilir misiniz ?
Oynıcağım oyunlar : Battefield 4, Watch dogs, GTA 5 gibi oyunlar bunları 1080p'de oynatabilicek bir bilgisayar önerebilir misiniz ?
İnşallah bu sistemi almamışsınızdır, anakartı m5a97 r2 yapınız. O anakart 1333 mhz ram destekliyor, sizinki kaldırmaz bile kötü bir anakart. Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. @Sociologist
Genellikle 2500 tl ve altına amd sistem daha uygun olur diye düşünüyorum ben. amd fx8350 ve dediğim asus m5a97 r2 yi koyun anakart olarakta msi gtx770 yapabilirsiniz galiba biraz aşıyor bütçenizi amd fx8320 de yapabilirsiniz işlemciyi.
Dediğiniz gibi yaptım. Sadece tek fark Msi gtx 770 yerine Zotac amp edition aldım, çekirdek hızı ile bellek hızı daha fazla diye son değişikliklerle görüntü bu şekilde.
Dediğiniz gibi yaptım.Sadece tek fark msi gtx 770 yerine zotac amp edition aldım çekirdek hızı ile bellek hızı daha fazla diye son değişikliklerle görüntü bu şekilde. Eki Görüntüle 8286
Bence msi nin gtx770 ini almanız daha avantajlı olur neden soğutması iyi hiç bir sıkıntı yapmaz. Bu sizin seçmiş olduğunuz ürün firma çıkışlı oc lu geliyor.Oynanmış şekilde yani. Msi Gtx770 daha iyi olacaktır.