Merhaba dostlar. Aklımda delice sorular var . 2000-2500 TL'ye sistem mi toplamalıyım 1000 TL'ye PS4 Slim mi almalıyım? Öneriniz nedir? Oyun için hangisi daha iyi olur?
Ben gamepad olarak Xbox'tan yanayım. Bana daha konforlu geliyor. Xbox gamepad almayı düşünürsen kesinlikle 360 almanı öneririm. Xbox One'ınkini de denedim ve 1-2 saatten sonra 2 başparmağımda ağrımaya başladı.Bunu alabilirsin Xbox 360 Orjinal Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Gamepad Joystick - n11.com .
Ben gamepad olarak Xbox'tan yanayım. Bana daha konforlu geliyor. Xbox gamepad almayı düşünürsen kesinlikle 360 almanı öneririm. Xbox One'ınkini de denedim ve 1-2 saatten sonra 2 başparmağımda ağrımaya başladı.Bunu alabilirsin Xbox 360 Orjinal Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Gamepad Joystick - n11.com .
Kolay alışılıyor. Kendimden örnek vereyim. En son kullandığım konsol PS1'di. Yani yaklaşık 10 yıl boyunca elinde hiçbir gamepad tutmamış birisi olarak,arkadaşımın Xbox 360 gamepadine 1-2 saat sonra alıştım. Bir kere alıştıktan sonra çok konforlu geliyor.