Merhaba başlıkta yazdığım gibi bu bütçede şu an kullanabileceğim ve ileride sıkıntı çıkarmayacak kaliteli bir PSU arıyorum. Moduler veya modüler olmaması gibi şartlarım yok sadece kaliteli olup ileriki zamanlarda kullanabileceğim bir ürün olması yeterli. Ayrıca acelemde yok eğer yılbaşı indirimlerini beklememi önerirseniz onu da bekleyebilirim.
Merhaba başlıkta yazdığım gibi bu bütçede şu an kullanabileceğim ve ileride sıkıntı çıkarmayacak kaliteli bir PSU arıyorum. Moduler veya modüler olmaması gibi şartlarım yok sadece kaliteli olup ileriki zamanlarda kullanabileceğim bir ürün olması yeterli. Ayrıca acelemde yok eğer yılbaşı indirimlerini beklememi önerirseniz onu da bekleyebilirim.
En ucuz DeepCool PK750D 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerileriniz için teşekkür ederim. Attığım Phanteks ürünün 650W versiyonun indirimini kaçırmışım. Sizce yılbaşı "indirim"leri beklenmeli mi yoksa en yakın zamanda ürün almalı mıyım?
@Oreki sizin PSU konusunda bilgili olduğunuzu gördüm, arkadaşların önerdiği PSU'lar haricinde sizin bir öneriniz var mıdır?
Şu anda i5 11400F ile RX 6700 kullanıyorum. Phanteks modeli alacağım gibi gözüküyor ama aklımda kalan tek soru 550W ileride yeterli olur mu? Parçalarımı yükseltsem bile bu klasmanda yükselteceğim için bana yeterli olur gibi geliyor.