2000-2500 TL Render/Kurgu Amaçlı Notebook Önerisi

Problexx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sinema/TV öğrencisiyim. Render almak, basit kurguları yapmak ve Adobe programlarını rahat çalıştıracak notebook önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim bütçem 2000-2500 TL.

Yanıtınız için teşşekkür ederim fakat önerdiğiniz notebook sanki biraz fazlaya kaçmış gibi yani çok gerek yok gibi bunun kadar pahalı bir şeye. Daha uygun fiyata daha iyi notebooklar bulabilirim sanırım, bahsettiğim render programları için ram, ekran kartı ve işlemcinin yazma/okuma hızının iyi olması gerekiyor sanırım, yani ekran kartında falan da bazı özelliklerin iyi olması gerekiyor diye biliyorum buna göre daha uygun fiyata bir notebook önerirseniz çok mutlu olurum.

Daha uygun fiyata sizin için kullanacağınız programlar için ideal fiyat ve donanıma sahip bulduğum bu laptoptan daha iyi bir laptop bulursanız haber vermeyi unutmayın lütfen. Şimdiden merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…