Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Öğrenmiş oldunuz.
Kioxia Exceria alınmaz. Kronik sorunlu ve kontrolcüsü kalitesiz. O bütçede alınabilecek en iyi model CS900. bütçe artarsa da 870 EVO.
Şu anki fiyatı 2800 fakat tekrar 2300 bandına düşecektir en kısa zamanda.
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria alınmaz. Kronik sorunlu ve kontrolcüsü kalitesiz. O bütçede alınabilecek en iyi model CS900. bütçe artarsa da 870 EVO.
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yabancı ve yerli forumlarda herkes olduğunu söylemiş nası yok.Bu modelde öyle bir sorun yok.
2300'e düşerse bunu da düşünebilirim PNY markasınında iyi olduğunu duymuştum. En kötü bütçeyi arttırıp 1TB 870 EVO alacağım arttıramasamda 500GB 870 EVO'da işimi görür zaten bir iki oyun yükler oyunları silip yenilerini kura kura giderim.
Yabancı ve yerli forumlarda herkes olduğunu söylemiş nasıl yok.
2300'e düşerse bunu da düşünebilirim PNY markasınında iyi olduğunu duymuştum. En kötü bütçeyi arttırıp 1TB 870 EVO alacağım arttıramasamda 500GB 870 EVO'da işimi görür zaten bir iki oyun yükler oyunları silip yenilerini kura kura giderim.
Yabancı ve yerli forumlarda herkes olduğunu söylemiş nasıl yok.
Kaynak atar mısın?
Kronik sorun boyutunu geçtim. Kioxia'nın kontrolcüsü CS900'e göre daha kötü. Kioxia modelinde Phison S11T model kontrolcü var. CS900 de ise S11 model var. S11 daha üst seviye bir kontrolcü. Attığın modelle birebir aynı model incelemeleri. Buyur:Bu modelde öyle bir sorun yok.
Tabii.
Kioxia 480 GB SSD kronik sorunu nedir?
Arkadaşlar birçok SSD markası kronik sorunlu bildiğiniz üzere. Forumda çok kez karşılaştım bu durumla. Ben de kronik sorunlu diye tabir ettiğimiz Kioxia markalı 480 GB SSD'ler var. Bu markanın kronik sorunu nedir? Bana ne gibi bir sorun yaşatabilir?www.technopat.net kioxia exceria ssd kronik sorunlu mudur
bi aralar kioxia lafı açıldığında kronik sorunlu ömrü az deniyordu fakat şuanda neredeyse tüm f/p sistemlerde kullanılıyor ve ssdnin lafı bile açılmıyor bunun sebebi nedir kioxianin denildigi gibi kronik sorunu var mıdır?forum.donanimarsivi.com Kioxia ssd bir sıkıntısı varmı kronik sorun vs. Varsa nedir
Kioxia ssd bir sıkıntısı varmı kronik sorun vs. Varsa nedir Tam isim: KIOXIA EXCERIA 240GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)forum.donanimarsivi.com Kioxia Exceria 480 GB SATA SSD'nin kronik sorunları nedir?
NVMe'de çok sorun yaşadım. Acer ve Asus laptoplarda BIOS'dan önce uyanamadığı için "No bootable device" hatası beni çileden çıkarmıştı. Ne Linux ne de Windows'u rahat rahat kullanamadım. Kronik problemi varmış meğer. Birkaç ay boyunca OS kurmadan kullandım. Aşırı ısınma sorunu yaşadım. Neden...techolay.net Kaynağa gerek bile yok Kioxia diye araştırma yaptığımda ilk sırada en çok arananlarda kronik sorunlar çıkıyor en çok arananlarar geçmişinde.Kioxia - Şikayetvar
Kioxia şikayet, iletişim, Kioxia yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Kioxia için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bak...www.sikayetvar.com
Kronik sorun boyutunu geçtim. Bu Kioxia'nın kontrolcüsünün CS900'e göre daha kötü olduğu anlamına gelmiyor. Kioxia modelinde Phison S11T model kontrolcü var. CS900 de ise S11 model var. S11 daha üst seviye bir kontrolcü. Attığın modelle birebir aynı model incelemeleri. Buyur:
Kioxia Exceria SATA SSD 1 TB Review
The Kioxia Exceria SATA is a highly affordable 2.5" SATA SSD that only costs $80 for the reviewed 1 TB version. It is built using a Phison S11 controller paired with 64-layer 3D TLC NAND flash from Toshiba. A DRAM cache is not available due to the drive's low price point.www.techpowerup.com
Önceden Kioxia modelinde S11 kontrolcü vardı ve o zaman F/P idi. Sonradan S11T kontrolcüye geçti. Ezber öneri yapmak yerine az araştırmayı öneririm.
Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.2300'e düşerse önerdiğiniz PNY'yi alırım o zaman düşmessede 500GB 870 EVO olacak tercihim.
S11T, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda "kronik" bir SSD.Ben attığınız modele herhangi bir şey demedim.