Eflatun231 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #21 Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11T, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda kronik bir SSD. Genişletmek için tıkla... Pek acelem yok bekleyebilirim. Einstein dedi: Attığınız konular eski. O eski modeli diye hatırlıyorum. Şu an yeni modelde herhangi bir sorun yok. Çoğu kişi memnun. Ben attığınız modele herhangi bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Şüphesi bile yeterli almamam için. Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11t, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda "kronik" bir SSD. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ısrarla kronik sorunu olmadığını iddia ediyor.
Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11T, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda kronik bir SSD. Genişletmek için tıkla... Pek acelem yok bekleyebilirim. Einstein dedi: Attığınız konular eski. O eski modeli diye hatırlıyorum. Şu an yeni modelde herhangi bir sorun yok. Çoğu kişi memnun. Ben attığınız modele herhangi bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Şüphesi bile yeterli almamam için. Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11t, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda "kronik" bir SSD. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ısrarla kronik sorunu olmadığını iddia ediyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #22 Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11T, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda "kronik" bir SSD. Genişletmek için tıkla... 2-3 kişi sorun yaşadı diye kronik olmuyor. Giriş seviye olduğu için elbette sağlık düşüşü olabilir. Kronik olduğu anlamına gelmiyor. Arkadaş sizin attığınızı ya da Samsung EVO 870 tercih etsin. Kendisi bilir.
Emma Stone dedi: Epey bir süre 2300 bandındaymış. Şu sıralar yükselmiş fiyatı. Yeniden düşeceğini düşünüyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 2512320 S11T, anlık hız ve sağlık düşüşleri yaşayabilen bir kontrolcü. Bu durumda "kronik" bir SSD. Genişletmek için tıkla... 2-3 kişi sorun yaşadı diye kronik olmuyor. Giriş seviye olduğu için elbette sağlık düşüşü olabilir. Kronik olduğu anlamına gelmiyor. Arkadaş sizin attığınızı ya da Samsung EVO 870 tercih etsin. Kendisi bilir.