Sadik Efendi Centipat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 9 Ocak 2020 #11 Recoo dedi: İsterseniz 2500 tl ye pc önerebilirim.Bende 1 ay önce çok araştırdım. Genişletmek için tıkla... Siteni kendin yaptığın belli sanki tanıtım yapmak için yazmışsın gibime geldi.
Recoo dedi: İsterseniz 2500 tl ye pc önerebilirim.Bende 1 ay önce çok araştırdım. Genişletmek için tıkla... Siteni kendin yaptığın belli sanki tanıtım yapmak için yazmışsın gibime geldi.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Ocak 2020 #12 Sadik Efendi dedi: Siteni kendin yaptığın belli sanki tanıtım yapmak için yazmışsın gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Evet benim ama ben orada arkadaşa sistem önerdim. Üşendiğimden yazmak istemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2020
Sadik Efendi dedi: Siteni kendin yaptığın belli sanki tanıtım yapmak için yazmışsın gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Evet benim ama ben orada arkadaşa sistem önerdim. Üşendiğimden yazmak istemedim.