2000-2500 TL Sistem Toplama

Bu sistem şuan bayağı popüler ve düşük bütçeyle dizilebilecek en iyi sistem diyebilirim. Ekran kartı ve işlemcinin oyun performansı videoları var buradan izleyebilirsiniz. Eğer performanstan memnun olursanız bu sisteme RAM ve SSD eklemek çok doğru bir karar olur.

Senin alacağın ramlar 2400 MHZ,benim önerdiklerim 2133 MHZ çok fark yok.Ayrıca senin aldığın anakart da Gaming Pro modelidir.10 lira tutmayacak boya için 50-60 TL fazla vericeksin tabii bu senin seçimin ben karışamam.
Ekran kartını RX460 tutmuşsun benim koyduğum GTX1050 Tİ ya eski diyosun.Tabii AMD ekran kartı istersen sen bilirsin,senin seçimin.
İşlemci olarak İ3 7100 koymuşsun.O işlemci hemen hemen G4560 ile aynı performansı vercektir ama ismi İ3 olsun diyorsan yine sen bilirsin,senin paran.
SSD illa olsun diye yazmamışsın bende onun için SSD'siz bir sistem topladım,yazsaydın o şekilde de toplardım.Şimdiden iyi oyunlar.

Ryzen 5 1400 i5 7500 ile yarışırken neden i5 7400?
Ben kendimi arkadaşın yerine koydum.Ben olsam İ5 7400 isterdim çünkü Ryzen sistem pek bildiğim duydugum bir işlemci modeli değil.Doğrusunu söylemek gerekirse şuanda AMD işlemciden de çok çektiğim için AMD işlemcilere pek güvenmiyorum,onun için İ5 7400 tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…