2000-2500 TL skylake sistem toplama

EMREblk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000-2500 tl'ye oyunlarda highda akıcı bir şekilde oynayabileceğim güzel bir sistem için sizlere bir sorayım dedim vatan bilgisayardan bir sistem toplayıp foto paylaşırsanız sevinirim.
Not: Monitör dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar değilde başka bir siteden toplarsak daha uygun olur.

Şöyle bir Skylake sistem topladım. İşlemci fanı koymadım. Bütçeyi biraz geçtim ama gayet güzel bir sistem oldu bence. Azıcık daha bütçeyi arttırıp CPU soğutucusu alınırsa harika olur.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 604
Size bir şey soracağım ben eski pc me gtx 750 ti alsam nasil olur. Ben sistemi arkadasim icin toplayacagim butce 3000 olabilir. Benim gtx 750 ti sorumada cevap verirseniz sevinirim. Kendi PC'min özellikleri;
  • Anakart:ecs:h61h2-mv
  • İşlemci:i5 3470
  • Guc kaynagi:250 watt(degisecek)
  • Ram:4 GB

Peki hocam onu boşver benim sorum gtx 750 ti taksam kendi bilgisayarıma?

Bu bütçe ile Skylake ve DDR4 sistem toplamalı, ayrıca bir mekanik disk ve SSD ikilisini unutmamalısınız. Bu bütçeye DDR3 toplayacak iseniz paranız çöpe gitmesin, 1500 TL ile çok iyi bir DDR3 sistem toplanabilir. Lütfen yapmayın, yanlış bilgilendiriyorsunuz!

Boşverelim sistemi benim iş yani kendi kasama gtx 750 ti veya gtx 950 mi alayım pc özelliklerim:
  • Anakart:ecs h61h2-mv
  • İşlemci:i5 3470
  • Güç kaynağı 250watt (değişçek büyük ihtimal)

Bilgisayarı Vatandan topladım 2500TL tuttu sen parçaları başka yerlerden alırsan daha ucuza getirirsin. İleride 16GB ram yapacağım diyorsan tek modül Ram alabilirsin ve kasayı 500w yapman pek bir sorun çıkartmaz sanırım. i3 4160'ın gtx 960 ile darboğaz yapmadığını biliyorum bu yüzden i3 6100'inde darboğaz yapacağını pek sanmam yaparsada çok çok az yapar. He birde ramleri 2666 yerine 2400 alabilirsin daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…