2000-2500 TL toplama pc önerisi

B

Batu Karaman

Ziyaretçi
Ben pc toplayacağım klavyesiyle her şeyiyle Windows'u falan filan monitör olmasın evde tv ye bağlanıcak HDMI ile .Bana yardımcı olursanız sevinirim .
Bütçem 2000-2500 tl. Ben ekran kartını gtx 760 olarak düşündüm sistem oyun amaçlı gta 5 i çabilicek olsun. Şimdiden teşekkürler.

Bence o bütçe ile daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

Ekran Kartı =Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Gayet güzel , oyunlarda üstün performans sağlayacak olan bir ekran kartıdır. Sen Gtx 760 istemissin ancak o fiyata Gtx 770 koyulabilir.

İşlemci=Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Bu işlemci forum da en çok kullanılan bir işlemcilerdendir. Bu fiyat için gayet uygun seni gayet idare eden bir işlemci.

Anakart=Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Bu anakart ta işlemcinle uyumlu gayet hızlı memnun kalabileceğin bir anakart.

Ram=Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Bu ramlar @Recep Baltaş abinin her zaman önerdiği gini 1866 Mhz Cl 9 (Cl 9 hızıdır) derecede piyasadaki en uygun en kaliteli ramlardandır.4x2 8Gb'dir.

Kasa+Psu=Corsair Carbide Serisi™ 300R 80Plus 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Bu kasa markası çok kaliteli kasalar üretiyor dayanıklılığı soğutması kablo saklama gibi çok kaliteli bir kasadır.Yanında 600 Watt takılmış olarak Psu geliyor bu enerji kaynağı sistemine yetecektir.

Harddisk=Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar

Bu harddisk 1 Tb kullanım yeri desteği ile sana gayet boş yer kalacaktır.Rahat yeter .Ayrıca hızlıdır.Klasik bir hdd dir.

Yukarıda gösterdim Böyle bir sistem 2310 Tl oluyor ancak hafta sonu indirimi ile 2200 e kadar yolu var.

Peki bu sistemler ne yapılabilir:

1-Nerdeyse tüm oyunları Ultra'da açarsın

2-Gta 5 optimizasyon sorunları olmazsa onu da ultra da açarsın ancak en düşük high de oynatır.

3-Render işlemlerini kolaylıkla yaparsın ooo.c ile i5 i bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…