VXE güncel olarak kullandığım bir model elimin altında şu an güvenle satın alabilirsin. Ben Pro Max versiyonunu kullanıyorum daha fazla bataryaya sahip ve uzun kullanım sağlıyor bana. VXE R1 Wireless Mouse buradan alabilirsin Wraith güvenilirdir.
Ben Gladius 3 kullandım uzun süre sizin tutuşunuza gitmez biraz yüksek mouse. Pro modelini alın Max gerek yok, düz R1 ile kaplaması farklı çünkü Pro'nun. Wraith güvenilir firma, e-spor organizasyonlarına sponsor falan oluyorlar.
VXE güncel olarak kullandığım bir model elimin altında şu an güvenle satın alabilirsin. Ben Pro Max versiyonunu kullanıyorum daha fazla bataryaya sahip ve uzun kullanım sağlıyor bana.
Ben Gladius 3 kullandım uzun süre sizin tutuşunuza gitmez biraz yüksek mouse. Pro modelini alın Max gerek yok, düz R1 ile kaplaması farklı çünkü Pro'nun. Wraith güvenilir firma, e-spor organizasyonlarına sponsor falan oluyorlar.
R1 SE R1 modeli pürüzlü ve kaplamasız mat plastik pürüzleri hissedebiliyorsunuz. R1 Pro ve Max tırtıklı pürüzlü bir yüzeyi yok daha kaliteli bir hissiyatı var.
Pro Max ile arasındaki fark 250₺'ye düşmüş fiyat farkı daha fazlaydı az biraz ağırlık farkı var bataryadan dolayı o sorun değilse üstte tavsiye eden kişininde dediği gibi Pro Max daha mantıklı.
Pro ve pro max modeli ile düz r1 ile r1 se'nin kaplama kalitesi farklı. Pro ve pro max'in kaplaması kaliteli.