2000-2500 TL'lik sistem önerisi

Intel'in yaptığı tek şey, fiyatları yüksek tutup, biz bunları yapıyoruz demek. Bir düşün bakalım. Şimdi sen 8 GB'lık bir veri için 64 GB USB bellek alır mısın ? Almazsın çünkü gerisi sana lazım değil. Lütfen biraz mantıklı düşünelim. AMD neden tavsiye ediyoruz, oyunlarda Intel'le arasında performans farkı yok.

Şimdi gelelim 16 GB RAM'e. Ya şimdi 4 GB RAM bile günümüz koşulları için yeterli. RAM, bu aralar peynir ekmek fiyatına satıldığı için 8 GB RAM koyuyoruz. mevsres'in önerdiği sistem gayet güzel.

- - - Güncellendi - - -

Anladım, o zaman i7 değil de i5 ve 16 yerine 8GB Ram olsun. Ekran kartı beklediğimden pahalı çıktı. Oradan kısmak lazım. Ama intel ve Nvidia olsun.

Ayrıca sen Intel'i neden bu kadar seviyorsun ? Intel, ekran kartı üretmiyor. İşlemci içindeki entegre GPU'ları da hiç bir halta yaramaz. Oyun oynamak hayal. Oynarsın ancak 800x600 ve Low modunda.
 
Tamam o zaman, benim önceki bilgisayarımda da İntel ve Nvidia olduğu için öyle istedim. Eğer gereksizse ben o sistemi almayı düşünebilirim.
 
Tabii gereksiz. Al bir X6 veya X8 olan AMD oyunlarda yakalarsın istediğin performansı.
 
Ömer Gündüz sen bu sene Sapphire alarak yanlış yapmışsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim açıkcası burda AMD ile İntel kullanıp arasından hangisinin iyi olduğuna karar verenler yok. AMD önermem, i5 3570K sana çok yeterli. Gerek mimari gerekse kalite bakımından İntel çok üstün i5 3570k işi çok kolay görür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…