Çınar Çetin 1905 Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Kuzenim için klavye-mouse arıyorum. Kendim halihazırda Ajazz AK992 red switch kullanıyorum. O yüzden Ajazz ağırlıklı birkaç model seçtim: ak992 kablolu klavye tam anahtarlı sıcak - Temu Türkiye, ak820 klavye 75% kablolu sıcak - Temu Türkiye, ak870 mc kablolu klavye dopamin kompakt - Temu Türkiye, 992 ve 820 sanırım renginden dolayı pek içine sinmedi diğeride çok küçük dedi. Temu'dan bakma sebebim ürünler daha ucuz oluyor ve denk gelirse fiyat indirimi gibi şeyler de oluyor. Mouse için rgb arka aydınlatmalı 11 programlanabilir yan düğmesi - Temu Türkiye bunu önerdim ancak sevmedi. Basit mouselarden pek hoşlanmadığını düşünüyorum, o yüzden bunu göndermiştim. Ya uzun lafın kısası 2000, çok zorlarsa 2500₺'ye klavye mouse set.
Kuzenim için klavye-mouse arıyorum. Kendim halihazırda Ajazz AK992 red switch kullanıyorum. O yüzden Ajazz ağırlıklı birkaç model seçtim: ak992 kablolu klavye tam anahtarlı sıcak - Temu Türkiye, ak820 klavye 75% kablolu sıcak - Temu Türkiye, ak870 mc kablolu klavye dopamin kompakt - Temu Türkiye, 992 ve 820 sanırım renginden dolayı pek içine sinmedi diğeride çok küçük dedi. Temu'dan bakma sebebim ürünler daha ucuz oluyor ve denk gelirse fiyat indirimi gibi şeyler de oluyor. Mouse için rgb arka aydınlatmalı 11 programlanabilir yan düğmesi - Temu Türkiye bunu önerdim ancak sevmedi. Basit mouselarden pek hoşlanmadığını düşünüyorum, o yüzden bunu göndermiştim. Ya uzun lafın kısası 2000, çok zorlarsa 2500₺'ye klavye mouse set.
HonesX Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 Mouse bu olabilir. VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
Mouse bu olabilir. VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 24 Haziran 2025 #3 AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce) Mouse vxe r1
Çınar Çetin 1905 Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 airenxa dedi: AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce) Mouse VXE R1. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye %75 veya üstü olursa daha iyi olur. HonesX dedi: Mouse bu olabilir. VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam mouse olarak biraz pahalı daha 800-900 arası mouse çözüp klavye de almamız lazım.
airenxa dedi: AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce) Mouse VXE R1. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye %75 veya üstü olursa daha iyi olur. HonesX dedi: Mouse bu olabilir. VXE R1 Serisi Wireless Mouse VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır. ulugames.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam mouse olarak biraz pahalı daha 800-900 arası mouse çözüp klavye de almamız lazım.
savascnk Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #5 Temu'da çok güzel şeyler var, var ama istmeye tırsıyorum açıkçası.