2000-2500 TL'ye ne alınır?

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000-2500 TL param var ilk önce SLR almayı düşünüyordum daha sonra vazgeçtim hevesim geçince atacağım bir köşede kalacak biliyorum.

Sizce ne almalıyım bu paraya? Teknolojik bir şey istiyorum, bir konsol almayı düşünüyorum sizce iyi bir fikir mi? PS4 alıp kullansam nasıl olur?

Güzel bir bilgisayarın varsa yani yeni bir sisteme ihtiyaç duymuyorsan kesinlikle Xbox one almanı önerebilirim. Tabi bu tamamen benim zevkime göre yaptığım bir yorum. Tercih sana kalıyor.

Kendine bir hobi bulmanı tavsiye ederim Emrah. Quadcopter'lere bak istersen açık alan varsa oralarda.

Biraz daha biriktir. DSLR hevesin varsa giriş seviyesi bir makine alıp, PS4 alabilirsin.

Ben telefona harcıyorum ki maxsimum 1500-2000 TL'yi geçmez.
Bana sorarsan bilgisayar-konsol alma yaşını geçiyoruz. Zaten gayet yeterli imkanların.

Bence iyi bir motor için bir bu kadar daha koy derim

Vücut geliştirebilirsin. Konsollardan ve oyunlardan daha keyif verici olacağından eminim.

Arkadaşlar PC'ye monitör almaya karar verdim, daha önce neden aklıma gelmedi acaba.

PC biliyorsunuz çok iyi, ancak monitör bir oyuncuya yakışmayacak berbat bir monitör. 1500 TL'ye çok iyi bir monitör alacağım, öneriler için daha sonra konu açarım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…