2000-2500 tl'ye oyun bilgisayarı toplama

• Konuyu başlatan serhat47
  • Başlangıç Tarihi
S

serhat47

Ziyaretçi
Technopatta yazan bazı konuları okudum beni 4 sene idare edecek bir sistem arıyorum.
Özellikle minecraft server sahibi olduğumdan dolayı oyunda lag olması beni rahatsız eder.
Son olarak eklemek istedim klavye+fare+ekran dahil olsa sevinirim.

Topladıgınız sistem muhteşem monitörü biraz kısarım belki ve aceba güç kaynagı gerekli mi yani kasanın kendi güç kaynağı yok mu ?

Alttaki sistemi tercih edebilirsin.
  • Klavye, mouse'u değiştirebilirsin. Tercih senin. Büçteyi aşmasın diye bu modeli tercih ettim.
  • İleride ram eklemesi yapacaksan (ihtiyaç duyacağını sanmam) tek modül ram tercih etmelisin ki anakarttaki iki ram soketi de dolmasın.

Topladıgınız sistem muhteşem monitörü biraz kısarım belki ve aceba güç kaynagı gerekli mi yani kasanın kendi güç kaynağı yok mu ?
Dostum kasa en çok tercih edilenden ve Z3 kasadan asla vazgeçme. Güç kaynağı yetecektir. Bronze sertifikası vardır. Ekranı @M.Hakan arkadaşımızın önerdiği ekranı yaparsanız tam olur.

Dostum kasa en çok tercih edilenden ve Z3 kasadan asla vazgeçme. Güç kaynağı yetecektir. Bronze sertifikası vardır. Ekranı @M.Hakan arkadaşımızın önerdiği ekranı yaparsanız tam olur.
Muhtemelen ben ufak bir eksiltme yapar boyutu az da olsa kücük bir ssd takarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…