2000-2500 TL'ye sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Grunt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.123

Grunt

Hectopat
Daha fazla  
Evet, arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Asus'un http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...üstü-PC,103452,504958,1501379.html?langId=-14 bu kasasını almayı düşünüyordum. Fakat daha önce açılmış konuları görünce bu fiyata daha iyi bir toplama pc yapabileceğim fikrine vardım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kullanım ağırlığı oyun, resim ve video düzenlemek. Vatan Computerdan toplamayı düşünüyorum. Klavye, fare ve Monitör hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
ss.png

Bütçeyi bayağı aştım. Bence bütçene GTX970 almalısın. MSI yerine Galaxy markasına bakabilirsin. Gayet güzel bir marka.

TeknoBiyotik: GALAXY GTX970 EX OC Black Edition 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı (THE CREW, FAR CRY 4, ASSASSIN’S CREED UNITY OYUN HEDİYELİ ! ) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri

Dilersen TeknoFiyat ı kullanıp parçaları daha ucuza getirebilirsin.

Hocam sağ olun. Fiyat olarak 2700'e çıkabilirim fakat işlemciyi i 7'ye yükseltirsek kaça çıkar bu fiyat ? Bu sistemle Far Cry 4, BF 4 gibi oyunları ultra ayarlarda oynayabilir miyim?

Peki overclock yapılabilir mi ? Bir de anakart 3.0 destekliyor mu? Son olarakta ileriye dönük +8 gb ram takabilir miyim ?

OC yapamazsınız. Usb 3.0 desteği mevcut. Anakartta 2 adet ram slotu var eğer ilerde 8 gb daha ekleyecekseniz tek modül 8 gb ram alın.

Anladım 4+4 yerine direk 8 alsam performansta düşüş yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı