2000-2500 TL'ye sistem tavsiyesi

DemeoNade

Hectopat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
İşlemci için i5 4690K, ekran kartı için GTX960 düşünüyorum şimdilik. Ama diğer parçalarla birlikte bunlar bütçeyi aşabilir, şu an kestiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bi ultra grafik bekletisi de yok onu da belirteyim. Teşekkürler...

Düzenleme: Bu bütçeye monitör de girecek.

Son düzenleme:
Mini ITX sistem toplama rehberine bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mini ITX sistem toplama rehberine bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bunu da izledim zaten bunun parçalarına bakıyordum. Ayrıca söylemek istediğiniz bir şey var mı, şu yerine bu gibi?

Şu anda düşündüğüm sistem: Intel Core i5-4690, MSI GeForce GTX 960, Cooler Master Elite 430 - System Build - PCPartPicker

Bu arada benden sistem toplamamı isteyen arkadaş sanırım bununla sadece MOBA oynayacak. Daha güçlü sistem isteyen oyunlarını PS4'te oynayacakmış. Onun için ayrıca soğutucuya bile gerek duymadım, stok idare eder dedim. 1TB'ın da fazla olduğunu düşünüyorum ama o öyle olsun istedi. "Öyleyse şunu değil bunu al." derseniz böyle önerilere açığım maksat masraf olmasın.

Öneririm.

son sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı