Hocan bu paraya şu an asla alamazsınız daha iyisini. 5pin hotswap, gasket mount ve kablosuz kullanım. Youtube’dan sesini dinleyin, aşık olacaksınız.Güzellermiş bayağı, peki başka önerileriniz mevcut mu yine de bir sorayım?
Olmaz hocam. Emin olun.Hocam ama oyun için alacağım, Metin2'de aralıksız saatlerce skill basmam gerekecek, G215 gibi klavyeler daha uygun olmaz mı?
Olmaz hocam. Emin olun.
Sırf metin2 için alacaksan önermem ha bu fiyata Türkiye şartlarında başka klavye alamazsın zaten o yüzden direkt al geç. Şahta ölümüne vs atıyorum sabahtandır adamlarla tuş yapısına daha alışamadığım için baya set verdim sinir oldum.Hocam ama oyun için alacağım, Metin2'de aralıksız saatlerce skill basmam gerekecek, G215 gibi klavyeler daha uygun olmaz mı?
Muadili AK820 Max ondan bile daha iyi. Türkiye'de muadilleri 2500-3000 TL bandında çok rahat. Keycaps parasına klavye satıyor adamlar o yüzden çok bakmadan yapıştır direkt.Sırf metin2 için alacaksan önermem ha bu fiyata Türkiye şartlarında başka klavye alamazsın zaten o yüzden direkt al geç. Şahta ölümüne vs atıyorum sabahtandır adamlarla tuş yapısına daha alışamadığım için baya set verdim sinir oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.