2000-2700 TL'ye Notebook Tavsiyesi

cokutan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS:GO oyuncusuyum. Ayrıca programlama derslerimde kullanmak için bir laptop almak istiyorum. Ben biraz araştırma yaptım ve modelleri yazacağım.

- Dell Inspıron 3543
- Toshıba Satl. L50-B
- Msi CX61 2QC-1862XTR
- Lenovo Z5070 59-432079
- Asus K555LN-XO326D
- Asus X550JX-XX171D
- Asus K555LN-XO079D

Bu bilgisayarlardan herhangi birisi ile CS:GO'da 150 fps ve üzeri alabilir miyim ? Belirttiğim fiyat aralığında bu bilgisayarlardan birisi, ya da bunların dışında ihtiyacımı karşılayacak laptop önerisi verebilir misiniz ? Ürün yelpazesi geniş ve güvenilir bir site tavsiyesi verebilir misiniz ?

Not: Başlıkta belirttiğim fiyat aralığı "Free-Dos" için geçerlidir.İşletim sistemi istemiyorum.

Peki mesajımda ki modeller hakkında ne düşünüyorsun. İşlemcinin ekran kartı kadar fps üzerinde etkisi var mı ? Son olarak GT 840M ile GTX950M arasında çok fark var mı ?

Benim yolladığım model senin gösterdiklerinden biri zaten. Benim sana tavsiyem almışken en iyi GPU'ya sahip olanı alman yönünde o da Asus X550

Ekran kartı kadar yok. GTX 950m hem yeni nesil hemde ikinci rakamından anlayacağın üzere daha performanslı bir kart GTX 840M'e göre. GTX 850m'i seçmen daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı