2000-2800 TL fare önerisi

Theomer1386

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, faremde kusur olduğu için değişime gönderdim fakat onlar iade olarak bana fatura fiyatına Hepsiburada kuponu verdiler. Kablosuz fare almak istiyorum ve Glorious Model O 2 Wireless fareyi beğendim. Rtings adlı siteye baktım fakat çok bir şey anlamadım. Tutuş şeklim claw. Sizce bu fare alınır mı? Öneriler Hepsiburada üzerinden olursa iyi olur çünkü kupon Hepsiburada'da geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Logitech G305: Kablosuz, hafif ve oldukça iyi bir sensöre sahip. Oyun için oldukça ideal.
  • Razer DeathAdder Essential: Ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanım için rahat. Oyun performansı da oldukça başarılı.
  • SteelSeries Rival 5: Hızlı yanıt süresi ve konforlu tutuşuyla dikkat çeker. Oyun ve ofis kullanımı için uygun.
  • Corsair M55 RGB: Hem sağ hem de sol el kullanıcıları için uygun, çoklu düğme özelliğiyle dikkat çekiyor.
  • HyperX PulseFire Core: Oyun performansı yüksek, fiyat-performans oranı iyi bir fare.

Hocam ne yazık ki alamıyorum kupon sadece hepsiburada da geçerli.

Glorious Model O 2 Wireless
Glorious Model O 2 Pro Wireless

Birde bu ikisi aynı fiyat olduğunu gördüm prosunu düşünüyorum

O fiyatları edecek fareler değil onlar.

Hocam fakat arkadaşın önerdiği fareyi alamıyorum kupon gerekçesiyle sizin bir öneriniz var mıdır?

Hocam bu fareyi gördüm beğendim sizce nasıldır?
Attack Shark X3 Superlight
Ya da bütçemi biraz daha arttırıp bunu almak mı mantıklı?
Logitech G Pro x Superlight

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı