2000-2800 TL Laptop Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Oyun için almıyorum fakat, belli başlı oyunları oynatması iyi olur. İşlemci olarak beni hüsrana uğratmasın, Dizi film izlerken sıkıntı çıkarmasın. Önerilerinizi bekliyorum.

çok iyi bir bilgisayar. hem ofis hem oyun için kullanışlı. ben beğendim almayı düşünüyorum. bence dolar uçmadan bir bak dediğime.

Bence biraz daha biriktirip 4800 TL gibi bir fiyata iyi bir oyun bilgisayarı veya en kötü 3500 e 1050 li bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim...

2200U+256GB SSD+8GB RAM
3500U+SSD+min 4GB RAM
8250U+min HDD+min 4GB RAM
Bu tip makinalar alabilirsin. Farkındaysan grafik kartı belirtmedim. Orta halli birşey bile olsa limiti aşar ya da işlemciyi düşürür çünkü.

Bence oyunu komple çıkarıp eski ama en güçlülerden 3.nesil i7 ya da 4.nesil i7 işlemcili min 8GB RAMli ve SSDli ya da ekleyebileceğin makinalara bak. Bütçen yeter hatta ciddi miktarda artar.

2200U+256GB SSD+8GB RAM
3500U+SSD+min 4GB RAM
8250U+min HDD+min 4GB RAM
Bu tip makinalar alabilirsin. Farkındaysan grafik kartı belirtmedim. Orta halli birşey bile olsa limiti aşar ya da işlemciyi düşürür çünkü.

Bence oyunu komple çıkarıp eski ama en güçlülerden 3.nesil i7 ya da 4.nesil i7 işlemcili min 8GB RAMli ve SSDli ya da ekleyebileceğin makinalara bak. Bütçen yeter hatta ciddi miktarda artar.
Haklısınız, öyle yapacağım.

Bunu alman taraftarıyım.

PUBG, CS:GO, THE WITCHER 3 gibi oyunlarI 720P orta ayarlarda yada düşük ayarlarda oynayabilirsin, GTA 5 i saymıyorum bile, onu 720P orta ayarlarda akıcı şekilde oynarsın.
Bu oyunları bu ayarlarda oynatan laptop her türlü kalitede ya da boyutta film ve dizi açar.

Bu arada, ben bu laptopu 2 hafta önce aldım, hiçbir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı