2000-2800 TL mouse onerisi

YasirExe

Hectopat
Daha fazla  
Bu fiyat aralığında mouse almayi düşünüyorum. Aklimda ATK A9 Pro modeli var ama çok fazla kullanan görmediğim için iyi mi kötü mü bilmiyorum. Scyrox V8 var ama fiyat farkina pek değer mi bilmiyorum. MCHOSE'ninde fareleri var ama onu da pek kullanan göremedim ama öneriliyordu. Siz ne önerirsiniz?

Tutuşunuz nedir ve bütçe esner mi?

Amazon'da bugün 3000'e 1000tl indirim vardı ordan ucuza bir şey alabilirdiniz ama geç oldu. Kendim Scyrox V8 kullanıyorum ve bu bütçede tavsiye edebilirim. Tutuş şeklinize göre V6'da tercih edebilirsiniz.

Palm-Fingertip arasi bi tutusum var. Butcede cok eseneyebilcegini sanmiyorum max 3000 3100 fln olur
Bunu al geç.

MCHOSE A7 ultradan iyi midir? Ve ATK A9 Pro ile aralarindaki fiyat farkina değer mi?
ATK tarafından bakarsak değer hatta ATK A9 a hiç bulaşmayım ama A7 ile aralarındaki fark nedir bilmiyorum.

MCHOSE A7 ultradan iyi midir? Ve ATK A9 Pro ile aralarindaki fiyat farkina değer mi?

ATK A9'a hiç gerek yok. A7 Ultra ile az buçuk farkları var. Malzeme kalitesi bence çok daha iyi ES21 Pro'nun. Sensör aynı. A7 Realtek, ES21 Pro Nordic MCU. Aynı zamanda A7 omron, ES21 Pro raesha kullanıyor.

Eklemeyi unutmuşum A7 Ultra 200mAh daha büyük bir batarya ile geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…