2000-2800 TL mouse onerisi

Yani sizce hangisi A7 ultrami ES21 Pro mu ikide bir kablo tak cikar yapmak istemiyorum ES21'in şarj suresi kısa mi fazla mı?

Yani sizce hangisi A7 ultrami ES21 Pro mu ikide bir kablo tak cikar yapmak istemiyorum ES21'in şarj suresi kısa mi fazla mı?

ES21 Pro bence daha iyi. 1000Hz kullanımda aradaki farkı çok hissetmezsiniz. Tak çıkart olayı da olmaz piyasadaki çoğu ürün 300mAh batarya ile geliyor zaten.

ES21 Pro bence daha iyi. 1000Hz kullanımda aradaki farkı çok hissetmezsiniz. Tak çıkart olayı da olmaz piyasadaki çoğu ürün 300mAh batarya ile geliyor zaten.

Tamam teşekkürler ES21 alacagim.

Hocam simdi arastirirken gordum ayni markanin SH01 Pro adli fareyi varmis o nasıl sizce? Çok bir fark yok gibi ama sizce hangisini almalıyım fiyatlari ayni.

Son düzenleme:
Şekil, switch, ağırlık farkı var. İstediğinizi alabilirsiniz.

Hocam swarcowdan izledigimde switch ve malzeme yapisi SH01'in daha iyi diyor ama SH01 55 gram digeri 47 gram ve SH01 de DPI tusu ustte duruyor ondan biraz kararsiz kaldim sizce hangisini secmeliyim?

Hocam swarcowdan izledigimde switch ve malzeme yapisi SH01'in daha iyi diyor ama SH01 55 gram digeri 47 gram ve SH01 de DPI tusu ustte duruyor ondan biraz kararsiz kaldim sizce hangisini secmeliyim?

Viper şekli daha hoşuma gittiği için SH01 alırdım ben. 8 gramdan hiçbir şey olmaz. Raesha kullanıyor diye beğenmemiştir. SH01 Hueno kullanıyor.

Viper şekli daha hoşuma gittiği için SH01 alırdım ben. 8 gramdan hiçbir şey olmaz. Raesha kullanıyor diye beğenmemiştir. SH01 hueno kullanıyor.

Tamamdur teşekkür ederim malzeme kalitesi daha iyi diye SH01 alacagim muhtemelen.

Sormayi unuttum bu arada SH01 orta-buyuk el icin ve fingertap-palm arasi tutusa uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…