2000-2900 TL Dizüstü PC Tavsiyesi

Mutlucan

Hectopat
Daha fazla  
Iyi aksamlar oncelikle. Dizustu bilgisayar bakmayi dusunuyorum. 2900 TL en ust limit olarak butcem var.

Abra A5 V6.2 15.6" Oyun Bilgisayarı

Boyle bir PC dusunuyorum ama sizin onerileriniz nelerdir? Bunu alirsaniz daha iyi olabilir gibi onerilerinizi bekliyorum.

+++++++

Bende bilgisayar alcam aynı model vardı benim de aklımda. Bi de bişey sorcam ben 4 gb gtx 95o mi iyi yoksa 2 gb gtx 960 mı.

Benimde acikcasi pek bilgim yok bilgisayar hakkinda. Ama yaniy veren baska biri olur.

Oneri bekleniyor

960m lerin fiyati malesef 3.300 tl den basliyor. Benim butcem 2900 ustune fazla koyamam diye dusunuyorum bir ihtimal 3000 zorlayabilirim.

+++++++++++

++++++

+++++++++

Merhaba, benimde bütçem 2900 tl bende senin gibi şuan hangi laptopu alsam diye düşünürken abrayı gördüm ve almaya karar verdim ama ne göreyim? Monster Abra A5 V6.2 ve Monster Abra A5 V6.2.3 modelleri var ikisininde fiyatı aynıdır peki aralarında ne farkı var? 1- V6.2'de sadece ssd var. Yani bilgisayarda sadece 240 gblık alanın var. V6.2.3'te ise ssd yok fakat 1 tb HDD var. Şimdi birde aklımda Msi var neden mi? Monster'a baktığımızda aynı fiyattaki Msi'yi katlayacak özelliklere sahip. Ama şöylede bir sorun var. Msi Kingston kullanıyor, Monster Seagate anladın mı? Arada çok büyük bir kalite farkı var. Çok kafam karışık hangi modeli alsam diye bende bu konu hakkında yardım bekliyorum.

Monster bu fiyatta msi ozelliklerinden az diyemeyecegimiz yuksek ozellikte. Su yonden dusunmek lazim biraz tamam kingston kullaniyor ama bu kadar iyi bir ozellikteki monsterdan seagate kullaniyor diye vazgecmek dogru olurmu diye sormak lazim.

Ben bişey daha sorcam bu monsterlarda işletim sistemi yok ben buna herhangi bi bilgisayarcıda işletim sistemi attırcam yuzde 100 korsan atcaklar. Garantisyle ilgili bi sıkıntı çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…