2000-3000 TL arası ayakkabı önerisi

• Konuyu başlatan Nusun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 377

Nusun

Decapat
Daha fazla  
Spor, snekers tarzı günlük kullanım için ayakkabı arıyorum, Flo sitesinden 400TL indirimim var, mağazadan gidip almak mı daha mantıklı yoksa 400 az verip internetten mi?

Spor, snekers tarzı günlük kullanım için ayakkabı arıyorum, flo sitesinden 400TL indirimim var, mağazadan gidip almak mı daha mantıklı yoksa 400 az verip internetten mi?

Nike takıntım var veya seviyorum diyorsan court vision Low vb bir şey bak ama fazla rahat olmaz. Ucuz Air Max'lere bakabilirsin ama görüntüsü pek cezbetmeyebilir.

Nike takıntım var veya seviyorum diyorsan court vision Low vb bir şey bak ama fazla rahat olmaz. Ucuz Air Max'lere bakabilirsin ama görüntüsü pek cezbetmeyebilir.
nike daha önce fazla giymedim takındım yok COURT VISION LO NN Beyaz Erkek Sneaker Fiyatları | Flo bu ayakkabıyı begenmiştim seninde dediğn bu değil mi

İndirimin varsa Flo'dan 400 az ver internetten al. Bu ayakkabı bence işini görür.
kupon sadece kupon fırsatı yazan ürünlerde kullanılıyor galiba

nike daha önce fazla giymedim takındım yok COURT VISION LO NN Beyaz Erkek Sneaker Fiyatları | Flo bu ayakkabıyı begenmiştim seninde dediğn bu değil mi

kupon sadece kupon fırsatı yazan ürünlerde kullanılıyor galiba
resimdeki gibi

Şu an bir marketde calışıyorum court vision Low ayakkabılar sıkıntı cıkarır mı diyorsun.

Dosya Ekleri

• Adsızddddddd.png
    Adsızddddddd.png
    55 KB · Görüntüleme: 36
Nike daha önce fazla giymedim takındım yok COURT VISION LO NN Beyaz Erkek Sneaker Fiyatları | Flo bu ayakkabıyı begenmiştim seninde dediğn bu değil mi?

Kupon sadece kupon fırsatı yazan ürünlerde kullanılıyor galiba.

Resimdeki gibi.

Şu an bir marketde calışıyorum court vision Low ayakkabılar sıkıntı cıkarır mı diyorsun.

Biraz daha kolay katlanan bir derisi var eğer içe basan bir ayak yapınız varsa sorun olabiliyor ama değişimi yapılıyor merak etmeyin bizzat kendim yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı