2000-3000 TL arası bilgisayar önerisi

hakan013

Hectopat
Daha fazla  
Şuanki PC'min ozellikleri:
  • i7 2.40 GHz
  • 8 GB RAM
  • Ekran kartina bakmayi denedim bakamiyorum. Bu konu hakkinda ayri bir konu acicam.

2000-3000 TL arası bilgisayar almayi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet laptop kullaniyorum ancak konsol & PC birarada bir makina bana gore degil. Ayrica donanimlari fiyatina gore düşük. Bu arada ekran kartina firsat bulursam bakmayi deneyeceğim. Yorumlariniz ve onerileriniz icin Teşekkürler. Başka masaustu olur laptop olur önerileriniz varsa lutfen soyleyin.

Ben topladığım pc'yi yarın alacağım 3200 civarında tuttu. Monitör dahil mi değil mi belirtmemişsin. Dahil değilse GTX 970 ve i5 4460 tabanlı bir pc alabilirsin 3000TL'ye.

Screenshot_2015-07-09-17-57-36.png

Bence böyle bir sistem çok yararına olur. Eğer monitör almayacakdan onun yerine SSD alabilirsin.

Açıkçası önceden pc felan toplamadim daha cok hazir pc aldim bu yuzden buralarda anliyanda yok hazir asus vb markalarin pcsinden onerirseniz laptop masaustu fark etmez.

Laptop olarak monster, masaüstü olarak phonix markalarına bak istersen ama bil ki toplarsan daha iyi bir sistem almış olursun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı