H Hegarad Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 40 12 Nisan 2025 #1 Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler.
Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler.
Ardaaa2131 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm (elinle tam kavradığın mouselere palm diyor istediğiniz gibi) Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm Genişletmek için tıkla... Claw ise v3 ünü alabilirsiniz
Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm (elinle tam kavradığın mouselere palm diyor istediğiniz gibi) Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm Genişletmek için tıkla... Claw ise v3 ünü alabilirsiniz
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.025 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Nisan 2025 #3 Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Claw için Scyrox V8 palm için Scyrox v6. Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm Claw ise v3 ünü alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... claw için v8 hocam
Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Claw için Scyrox V8 palm için Scyrox v6. Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm Claw ise v3 ünü alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... claw için v8 hocam
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Su anda kendım kullanıyorum gercekten guzel eline tam oturur buyuk ıhtımalle benim de ellerımde bayağı büyük.
Hegarad dedi: Merhaba, Kablosuz mouse önerisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Ara ısıra oyun oynuyorum. Mouse biraz büyük ele sığacak olsa iyi olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok, tercihen dongle ı olsa iyi olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Su anda kendım kullanıyorum gercekten guzel eline tam oturur buyuk ıhtımalle benim de ellerımde bayağı büyük.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #5 Scyrox V6 alın geçin, ama alternatif olarak Darmoshark M3 Pro Max önerebilirim.
H Hegarad Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 40 12 Nisan 2025 #6 Haha yeni şeyler öğreniyorum. Claw tutuşa sahipmişim sanırım. Xitana dedi: Claw için Scyrox V8 palm için Scyrox v6. claw için v8 hocam Genişletmek için tıkla... Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm (elinle tam kavradığın mouselere palm diyor istediğiniz gibi) Claw ise v3 ünü alabilirsiniz Genişletmek için tıkla...
Haha yeni şeyler öğreniyorum. Claw tutuşa sahipmişim sanırım. Xitana dedi: Claw için Scyrox V8 palm için Scyrox v6. claw için v8 hocam Genişletmek için tıkla... Ardaaa2131 dedi: Scyrox V6 8K Wireless Mouse Palm tutuşa sahipseniz öneririm (elinle tam kavradığın mouselere palm diyor istediğiniz gibi) Claw ise v3 ünü alabilirsiniz Genişletmek için tıkla...
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #7 Hegarad dedi: Haha yeni şeyler öğreniyorum. Claw tutuşa sahipmişim sanırım. Genişletmek için tıkla... Claw için Scyrox V8 veya Darmoshark M3S Max.
Hegarad dedi: Haha yeni şeyler öğreniyorum. Claw tutuşa sahipmişim sanırım. Genişletmek için tıkla... Claw için Scyrox V8 veya Darmoshark M3S Max.