2000-3000 TL arası kaliteli mouse pad önerisi

Beğenmezseniz 2. elden değiştirtiriz hocam. Wraith iade konusunda katı maalesef. Ama ben yine de beğeneceğinizi düşünüyorum çünkü tam aradığınız pad.

Parasına değmez hocam. 300 500 TL'lik Klasse Pro'lardan ahım şahım bir farkı olduğunu da sanmıyorum ki profesyonel olmadığınızı söylemişsiniz, ama sonuçta sizin paranız ne diyelim şimdi.

Kullanmış olsaydınız aradaki farkın ne kadar büyük olduğunu anlardınız.

Parasına değmez hocam. 300 500 TL'lik Klasse Pro'lardan ahım şahım bir farkı olduğunu da sanmıyorum ki profesyonel olmadığınızı söylemişsiniz, ama sonuçta sizin paranız ne diyelim şimdi.

YouTube'da gün boyu yerli yabancı inceleme videoları izledim esptiger shan sai serisi Artisan ninja serisi ile benzer diyor hepsi. Sizin mantığınıza göre Artisan ile de farkı yok anlamına geliyor o zaman klasse pro nun

Nasıl fark olmaz hocam? 300-500TL'lik ürünün kumaşı ile 2800TL'lik ürünün kumaşı aynı mı?

Sanırım yanlış yazdım. Fark var tabii ki ama bir mouse pad sizi havaya uçuracak değil ya, özellikle bu bütçede cam değil de kumaş almanız garip.

Eğer gerçekten farkı yoksa siparişi iptal edeyim o zaman Klasse Pro alayım?

Sanırım yanlış yazdım. Fark var tabii ki ama bir mouse pad sizi havaya uçuracak değil ya özellikle bu bütçede cam değil de kumaş almanız garip.

Beni üstün FPS oyuncusu yapsın diye almadım ki zaten. Kumaşı kaliteli olsun toz tutmasın rahat ve konforlu hissettirsin. Mouse skatezlerine zarar vermesin diye alıyorum. Ayrıca cam mouse pad benlik değil hiç. Zaten ekipmanın iyi oyuncu olmakla alakası yok. Yetenek ve bilgi olmadığı sürece dünyanın en iyi setupı da dizsen sıradan kalırsın. Kaliteli ekipmanlar kaliteli oyuncuların elinde fark eder.

Ekipmanın iyi oyuncu olmakla alakası yok zaten çoğu rahatlık ve konfor için, iptal edeyim mi diyorsanız size kalmış benim dediğim değil de başka serilerede bakabilirsiniz, hepsi bütçenize kalmış yani. Toz tutup tutmayacağınıda bilmiyorum araştırabilirsiniz. Genel olarak parasına değmeyeceğini düşünüyorum sadece. Bence bakabileceğiniz şunlar Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad Araştırmanız size kalmış.

Sanırım yanlış yazdım. Fark var tabii ki ama bir mouse pad sizi havaya uçuracak değil ya, özellikle bu bütçede cam değil de kumaş almanız garip.
Cam kullanmadan yorum yapmanız saçma. Hiçbir üstünlüğü yok sadece saf speed ve aşırı rahatsız.

Bu bütçede cam alınacak diye bir şey mi var ? Cam inanılmaz iğrenç bir yüzey sunuyor. Skatesleri yiyip bitiriyor. Cam asıl alınmamalı.

Rezil bir pad. Yüzüne bile bakılmaz.

Rezil bir ürün. Parasını gram haketmiyor, desen diye sadece bu kadar tutuldu. Şunu alacağıma 3 tane JD450 alırım daha iyi.

Hocam bu pad başta çok iyi diyip zamanla bir kaç ay sonra yüzeyi kötüleşiyor diyor çoğu kullanıcı. Siparişi iptal etmedim bence lei ling kaliteli bir pade benziyor. Yerlisi yabancısı övüyor. Olumsuz yorumda bulamadım ama illaki her ürün herkese uyacak diye bir şey yok. Artisana bile kötü diyen var yani. Yapacak bir şey yok aldık kullanacağız ve açıkçası iki üç gündür yoruldum mousepad araştırmaktan. Konuda çok uzadı gitti. Diğer hocalarım çok ilgilendi benle haklarını nasıl öderim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…