Furkanflexs
Hectopat
Daha fazla
Bütçe çıkarsanız bekleyin derim.
G75 Pro stoklara gelirse onu alırsınız.
evet hocam bahseden arkadaşlar da önermiş ancak bende konuda bahsetmemişim kusura bakmayın. bilgisayarım dükkanda bulunduğu için beyaz bir klavye tercih edersem çok kir tutar o yüzden siyah almayı düşünüyorum. Mchose kalitesinde başka bir öneriniz var mıdır yine aynı marka olabilir tabi ki aynı fiyat bandındaİyi klavyedir hocam. MCHOSE ürünlerinde çoğunluk kasa ve switch kalitesi fiyattaki rakiplerinden iyi oluyor. Stoğu bitmeseydi G75 Pro tam F/P ürünüydü her açıdan.
evet hocam. birde ben bahsetmeyi unutmuşum kusura bakmayın. bilgisayarım sanayide dükkanımda ve toz tutmaması aynı zamanda kirli ellerle oturduğumuzda iz bırakmaması açısından beyaz renk tercih edemem siyah almayı düşünüyorum. stokları olan başka öneriniz var mıdır ?İyi klavyedir hocam. MCHOSE ürünlerinde çoğunluk kasa ve switch kalitesi fiyattaki rakiplerinden iyi oluyor. Stoğu bitmeseydi G75 Pro tam F/P ürünüydü her açıdan.
Evet hocam bahseden arkadaşlar da önermiş ancak bende konuda bahsetmemişim kusura bakmayın. Bilgisayarım dükkanda bulunduğu için beyaz bir klavye tercih edersem çok kir tutar o yüzden siyah almayı düşünüyorum. MCHOSE kalitesinde başka bir öneriniz var mıdır yine aynı marka olabilir tabii ki aynı fiyat bandında.
Evet hocam. Bir de ben bahsetmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bilgisayarım sanayide dükkanımda ve toz tutmaması aynı zamanda kirli ellerle oturduğumuzda iz bırakmaması açısından beyaz renk tercih edemem siyah almayı düşünüyorum. Stokları olan başka öneriniz var mıdır?
2 kere aynı mesajı göndermişim kusura bakmayın.
hocam peki ajazz ak680 max için düşünceleriniz nedir ? bahsettiğimiz klavyelere benziyo. linkini bırakayımHocam biraz bakındım ettim renk olayından dolayı aklımda bir şey oturtamadım.
Endorfy Thock Wireless Kailh Brown Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A078)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bu da değerlendirilebilir sanırım farklı switch seçenekleri vardı. @kxy koyu renk tam klavye önerin varsa eklersen güzel olur.
Hocam peki Ajazz AK680 Max için düşünceleriniz nedir? Bahsettiğimiz klavyelere benziyor. Linkini bırakayım.
Hocam biraz bakındım ettim renk olayından dolayı aklımda bir şey oturtamadım.
Endorfy Thock Wireless Kailh Brown Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A078)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bu da değerlendirilebilir sanırım farklı switch seçenekleri vardı. @kxy koyu renk tam klavye önerin varsa eklersen güzel olur.
hocam aradığım boyut %68 ve üstü. çünkü bu fiyat bandında 60lar da var benim işime gelmiyor açıkcası. %75 de tercihimdir.Hocam yani daha mantıklı tercihler de yapılabilir tam olarak aradığınız boyut nedir? Attığınız modelde F tuşu falan da yok çünkü.
Hocam aradığım boyut %68 ve üstü. Çünkü bu fiyat bandında 60'lar da var benim işime gelmiyor açıkçası. %75 de tercihimdir.
epomaker aula f75 olan hoşuma gitti açıkcası ama pek bilgi sahibi değilim. manyetik klavyeleri aratacak bir durum yoktur diye düşünüyorum farkları nelerdir tercih eder miydiniz ?Yukarıda atılan modellerden hoşuna gideni seçebilirsin.
Epomaker Aula F75 olan hoşuma gitti açıkçası ama pek bilgi sahibi değilim. Manyetik klavyeleri aratacak bir durum yoktur diye düşünüyorum farkları nelerdir? Tercih eder miydiniz?
tamamdır hocam teşekkür ederim bilgileriniz ve görüşleriniz için. iyi akşamlar diliyorumŞahsen aşırı FPS oyunları oynanmıyorsa manyetik klavyenin kullanıcıya bir ekstrası yok diye düşünüyorum. Alıp geçebilirsiniz memnun edecektir.