I It'sBkog Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 2 15 Nisan 2019 #1 Seneye lise için dizüstü bilgisayar almayı düşünuyorum. Okul için olacak ama en azından orta sistem gerektiren oyunlar için bilgisayar önerir misiniz?(4GB RAM olsun.) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2019
Seneye lise için dizüstü bilgisayar almayı düşünuyorum. Okul için olacak ama en azından orta sistem gerektiren oyunlar için bilgisayar önerir misiniz?(4GB RAM olsun.)
omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #2 Piyasaya bakılınca sana önerebileceğim Lenovo Ideapad var. Bakmanı öneririm.
I It'sBkog Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 2 19 Nisan 2019 #3 omrcetin dedi: Piyasaya bakılınca sana önerebileceğim Lenovo Ideapad var. Bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kardeş baktim bir surü farklı model var hangisi
omrcetin dedi: Piyasaya bakılınca sana önerebileceğim Lenovo Ideapad var. Bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kardeş baktim bir surü farklı model var hangisi