Çözüldü 2000-3000 TL Bandında Notebook Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KODamacana

Kilopat
Daha fazla  
3500'e kadar çıkabilme şansım var. Amd işlemci istemiyorum veya ekran kartı çok ısınıyor. Mümkünse i5 olan ve SSD bulunduran bir bilgisayar önerisi bekliyorum sizlerden. Bilgisayarda office programları adli inceleme programları ve günlük işler için kullanılacak. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

AMD istememenizin tek nedeni ısınma ise Ryzen önerebilirim. AMD A serisi gibi alev almıyor. Isınması Intel ile aynı gibi hatta ekstra ekran kartı olmadığı için sistem genel olarak daha az ısınır.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak harici ekran kartı bulunmayan bir bilgisayar düşünmüyorum.

2200u işlemcili bir laptop kullanıyorum, dual channel ram ile gerçekten olağanüstü performans sağlıyor. Amd ryzenler ile gerçekten bu işi başarmış diyebilirim. Önyargınızı yıkın, ısınma sorunu kesinlikle yok. Vega 8, vega 3’ten daha iyi olduğu için benden daha fazla memnun kalacağınız kesin. Ayrıca çoğu harici giriş seviyesi karttan da üstün. Mx150’den bir tık düşük ama geri kalanından iyi diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…