Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bir pc toplamak istiyorum, GTA 5 vb. oyunlari rahatca oynayabilecegim bir pc. Sizinde fikrinizi almak istiyorum. Kendimce karar verdigim parçalar şunlar:
İşlemci: İntel olmasini istiyorum ama model kararlaştırmadım.
Anakartınız eski nesil. Ramlar 4x4 yerine 2x4 ve CL9 tercih edilmeli. V300 serisi SSD'ler eskidi. İnternet üzerinden alışveriş yapacak iseniz size sinerji.com'dan PC toplayalım.
Yardımcı olursanız sevinirim, güvenebileceğim bir site ise internetten almayı tercih ederim. Birde ek olarak bir işlemci fanı/soğutucusu almam gerekir mi? Gerekirsede önerdiğiniz bir işlemci fanı/soğutucusu var mı?
SSD'yi çıkarınca 3000TL tutuyor. Bütçenizi aşmamak için şu anlık işlemci soğutucusu almanıza gerek yok. Fakat "O.C yapacağım." derseniz kesinlikle bir işlemci soğutucusu gerekir. İşlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper T4 öneririm. Size fazlası ile yeterli olacaktır.
SSD'yi çıkarınca 3000TL tutuyor. Bütçenizi aşmamak için şu anlık işlemci soğutucusu almanıza gerek yok. Fakat "O.C yapacağım." derseniz kesinlikle bir işlemci soğutucusu gerekir. İşlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper T4 öneririm. Size fazlası ile yeterli olacaktır.