2000 - 3000 TL Civarı Toplama

İşlemci "K" ibaresi olmayan bir işlemci. Yani OC yapamazsınız. O yüzden stok fan yeterlidir. SSD için Samsung 840 Evo öneririm.

Bir tane bile dengeli sistem öneren çıkmamış.
2951.png

Ara Toplam2.733,83 TL
Toplam KDV492,09 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.225,92 TL
[TBODY] [/TBODY]
SSD'yi çıkarınca 3000TL tutuyor. Bütçenizi aşmamak için şu anlık işlemci soğutucusu almanıza gerek yok. Fakat "O.C yapacağım." derseniz kesinlikle bir işlemci soğutucusu gerekir. İşlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper T4 öneririm. Size fazlası ile yeterli olacaktır. :)
Açıkçası 2x4 RAM almayi susunuyorum bu modelin 2x4 modelinimi onerirsiniz?

Açıkçası 3 adet sistem önerisi yapıldı çok bilgimde yok hangisini seçmeliyim hangisi beni uzun süre idare eder? Öncelikle sistemimde SSD olmasını kesinlikle istiyorum bütçeyi 300-400 tl aşabilirim.

O zaman tamamdır. Ben ileriye dönük bir yatırım olacağını düşünmedim. Hine de ileriye dönük olsa da 600 W tavsiye ederim.
600W tavsiye ediyorsunuz. Ben ise 700w tercih ediyorum. Fazla watttan bir şey olmaz. Zaten 700w güç tüketmeyecek ki güç kaynağı. :) 80Plus dikkat ederek ve de sitede en uygun güç kaynağını bularak tercihimi yaptım. İsterse kullanıcı 600W hatta 500W bile yapabilir güç kaynağını. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı