2000-3000 TL fare önerisi

woxop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün M3S Max siparişi vermiştim ancak çoğu arkadaşım VXE R1 SE+'a da bakmamı söyledi. Sizin fikirlerinize açığım. Palm tutuş, elim 17-18 cm M3S Max tam uygun bir mouse benim için fakat VZE de kafamı kaırştırdı. Özellikle aradaki fiyat farkından dolayı. Her an için iptal edebilirim siparişi. Teşekkürler şimdiden.

Aldığım ürün:

vxe r1 pro max de olabilir eğer m3s max ten daha iyiyse

M3s Max VXE R1 Pro Max'dan daha iyi.
İstersen buna da bakabilirsin.

R1 Pro serisi karsilastirilamaz bile M3s Max ile. Kaplama kalitesi, malzeme kalitesi ve donanım olarak M3s Max daha iyi.

M3s Max'ten bariz tek artisi optik switch olmasi. Daha yumusak bir basima ve hissetmeyecegin kadar ufak sekilde fazladan bir hiza sahip. Malzeme kalitesi olarakta denk diyebilirim. Kaplama olaeak sxyrox 1 tık daha iyi. Skates olarak ise Darmoshark daha iyi.

yani şöyle diyeyim scyrox alacak bütçem var fakat dediğim gibi çok arada kaldım eğer ki m3smax ten daha üzün süre götürecekse beni scyrox m3smax i iade edip onu alabilirim

R1 Pro serisi karsilastirilamaz bile M3s Max ile. Kaplama kalitesi, malzeme kalitesi ve donanım olarak M3s Max daha iyi.

M3s Max'ten bariz tek artisi optik switch olmasi. Daha yumusak bir basima ve hissetmeyecegin kadar ufak sekilde fazladan bir hiza sahip. Malzeme kalitesi olarakta denk diyebilirim. Kaplama olaeak sxyrox 1 tık daha iyi. Skates olarak ise Darmoshark daha iyi.
bir de scyroxun bataryası m3smax e göre daha düşük sıkıntı çıkarır mı bilemedim sürekli şarja takmak istemem oyun zevkini bölmemesi için yukarıda dediğim gibi scyrox bütçesi var elimde

yani şöyle diyeyim scyrox alacak bütçem var fakat dediğim gibi çok arada kaldım eğer ki m3smax ten daha üzün süre götürecekse beni scyrox m3smax i iade edip onu alabilirim

bir de scyroxun bataryası m3smax e göre daha düşük sıkıntı çıkarır mı bilemedim sürekli şarja takmak istemem oyun zevkini bölmemesi için yukarıda dediğim gibi scyrox bütçesi var elimde

Fazla gerek oldugunu dusunmuyorum. Ikiside memnun eder. Donanim olarak aynilar. Malzeme kaliteleri denk.

mchose ultra l7 var bir de bunu da aydınlatırsanız sevinirim

l7 yi sildim kafamdan bir de m3smax için dongle almalı mıyım sizce

ve m3s max ileriki dönemlerde beyazı sararma yapar mı bilgim yok bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim

Son düzenleme:
l7 yi sildim kafamdan bir de m3smax için dongle almalı mıyım sizce

Dongle gereksiz. 4K ve 8K Hz stabil degil. Hem bilgisayar yük bindirir hemde gereksiz bataryasindan yer mousenin. Avantajdan cok dezavantaji var. 2K Hz bile fazla gunumuz icin. Hard rekabetci oyuncuysaniz 2K Hz oneriyoruz en fazla.

ve m3s max ileriki dönemlerde beyazı sararma yapar mı bilgim yok bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim

Kaplamasi kaliteli bir seviyede. Duzenli temizlenirse yapmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı