2000-3000 TL Gaming klavye önerisi

ayazcag

Hectopat
Daha fazla  
Geçen İtopya'ya gittim tüm klavyeleri denedim. Açıkçası hangisini alırsam alayım pişman olacağım gibime geldi. Ben bugüne kadar hep Gaming kablolu klavye kullandım. Hiçbirinden memnun değilim ve satın alınmaya değer olduklarını düşünmüyorum. Mağazada denediğim klavyeler ise çoğunlukla kablosuz modellerdi. Online oyun oynuyorum ve gecikmenin önemli olduğu oyunlarda kablosuz klavye alsam sorun yaşar mıyım diye düşünüp durdum, satın almadan da geri döndüm. Sizce bu devirde hangi klavyeye para bayılmak daha mantıklı? Çok para verip kötü bir klavye almakta istemiyorum. Paramla rezil olmak istemiyorum. Kablolu ve kablosuz model önerilerizi bekliyorum.

Ben olsam sahibindende kutusu açılmamış bir Aula F75 çekip kaliteli switchler takardim. (Ki oyle de yapiyorum suan Akko V3 Pro Cream Blue yolda )

Switch rengi fark eder mi?
Sessiz olursa benim için iyi olur ama en iyisi hangisi? Sürekli klavye değiştirmiyorum sonuçta. Alırken en iyisini alalım.

Ben olsam sahibindende kutusu açılmamış bir Aula F75 çekip kaliteli switchler takardim. (Ki oyle de yapiyorum suan Akko V3 Pro Cream Blue yolda )
Kendi switchleri kalitesiz mi? Çok araştırdımda stoklarda yoktu O bahsettiğin switchler sessiz mi?

Kendi switchleri kalitesiz mi? Çok araştırdımda stoklarda yoktu O bahsettiğin switchler sessiz mi?
Değil hocam ama sessiz switch de bol bol var internette. Aliexpress üzerinden her marka switchi uyguna alabiliyorsunuz. Tactile bir switch bu aşırı gürültülü değil ama sesli ve bastığınızı hissediyorsunuz. Ben böyle seviyorum. Daha sessiz olsun diyorsanız Akko Penguin Silent(Alma linki bu kargoyla 1700TL ediyor üzerine de 1200TL Aula F75 desek 2900-2800TL toplam) bakabilirsiniz müthiş sesleri var.

Aula F75 switchleri fazla hassas. Sessiz ve güzel sesleri var. Ama bazen eliniz üzerinde dururken bile basılı tutuyorsunuz gibi algılıyor. Rahatsız etti beni. Ama severseniz siz kullanırsınız alın bi deneyin bence.

Özellikle bunu alın deme sebebim şu. Kasa moda ihtiyaç duymuyor gayet güzel modlanmış zaten. Sevdiğiniz switchi takıp keyfinize bakabileceksiniz. Çıkan switchleri de 500e satarsınız en kötü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…