2000-3000 TL IEM önerisi

Genshi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba IEM kulaklık almak istiyorum, bütçem genel olarak 2000-3000 arası ama bu aralıkta ki kulaklıklarda hangisinin incelemesine baksam iyi olduğu söyleniyor. Oyun olarak Rainbow Six: Siege oynuyorum ses kasmada ve genel müzik dinlemede bana en iyi verimi bunlar arasında hangisi verebilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu kulaklıklar arasında kaldım:
  1. Truthear Zero Blue.
  2. Qoa Gimlet.
  3. 7Hz Sonus.
  4. Kiwi Ears Forteza.

Simgot ew200 kullanıyorum öneririm, oldukça iyi ses kasabiliyorum. İngilizcen var ise fresh reviews adlı YouTuber'dan incelemesini izle. Bende zero blue ile ew200 arasında kalmıştım, redditte ew200 öneren daha çoktu o yüzden aldım. Harici bir ses kartına vs. gerek yok, ideapad gaming laptop ile bile tam çalışıyor.

Shenzhenaudio üzerinden aldım 1500 tl ödedim vergi çıkmadı.

Simgot ew200 kullanıyorum öneririm, oldukça iyi ses kasabiliyorum. İngilizcen var ise fresh reviews adlı YouTuber'dan incelemesini izle. Bende zero blue ile ew200 arasında kalmıştım, redditte ew200 öneren daha çoktu o yüzden aldım. Harici bir ses kartına vs. gerek yok, ideapad gaming laptop ile bile tam çalışıyor.

Hocam bende amazon'dan alacağım tws. Siteye mail atıp direkt satın mı alacağım ne yapacağımı bilmiyorum :/

Ayrıca müzik dinleme konusunda ew200 deneyimleriniz nasıldır?

Hocam bende amazon'dan alacağım tws. Siteye mail atıp direkt satın mı alacağım ne yapacağımı bilmiyorum :/
Shenzhenaudio'dan alın eğer varsa, daha sonra sipariş numaranız ve tc no içeren bir mail atın, fiyatı düşük göstermelerini isteyin(5 yada 10 dolar). Garanti vergi çıkmaz diyemiyorum büyük ihtimalle çıkmaz ama.

Shenzhenaudio'dan alın eğer varsa, daha sonra sipariş numaranız ve tc no içeren bir mail atın, fiyatı düşük göstermelerini isteyin(5 yada 10 dolar). Garanti vergi çıkmaz diyemiyorum büyük ihtimalle çıkmaz ama.
Teşekkür ederim sizde işe yaramış gördüğüm kadarıyla.

Ayrıca müzik dinleme konusunda ew200 deneyimleriniz nasıldır?
Tiz odaklı bir kulaklık, v-shape. Hani müzik ve kulaklık uzmanı değilim ama natural bir ses arıyorsanız çokta önermem. Ben 80-90'lar müziği dinliyorum, bu tür müzikler için on numara. Genel kullanım için moondrop lan ve zero red çok öneriliyor redditte, müzik vs. için.

Tiz odaklı bir kulaklık, v-shape. Hani müzik ve kulaklık uzmanı değilim ama natural bir ses arıyorsanız çokta önermem. Ben 80-90'lar müziği dinliyorum, bu tür müzikler için on numara. Genel kullanım için moondrop lan ve zero red çok öneriliyor redditte, müzik vs. için.
Zero red ve ew200 arasında ew200 önerildiğini görmüştüm. Genel olarak rock müzik ve ingilizce rap dinliyorum. Ve birde tws olarakda kullanılabiliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı