2000-3000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000-3000

LOGITECH G305 LIGHTSPEED 12000 DPI KABLOSUZ GAMING tavsiye ederim.
Şarjlı mouse lerin tek dolumda kaç saat şarjı gidiyor onu bilmiyorum ama pilli kullanıyorum ben 6 ayda bir pil değişiyorum bir şey şarj etmek beni sinirlendiriyor (Akşam eve gelmişim işyerinde sinir sitres açıcam oyunu iki adam vurucam keyfim yerine gelsin diye hooop meğerse geceden mousenin şarjı bitmiş ee şimdi kablolu takıp oynasak lan o zaman bunun kablosuz olmasının ne anlamı var neyse şarjlı sevmediğim yeterince anlaşılıyordur. :)

3000 lirayı buna harcamazdım ben olsam

Logitech G305 LIGHTSPEED 12000 DPI KABLOSUZ Gaming tavsiye ederim.
Şarjlı mouselerin tek dolumda kaç saat şarjı gidiyor onu bilmiyorum ama pilli kullanıyorum ben 6 ayda bir pil değişiyorum bir şey şarj etmek beni sinirlendiriyor (Akşam eve gelmişim iş yerinde sinir sitres açacağım oyunu iki adam vuracağım keyfim yerine gelsin diye hooop meğerse geceden farenin şarjı bitmiş ee şimdi kablolu takıp oynasak lan o zaman bunun kablosuz olmasının ne anlamı var neyse şarjlı sevmediğim yeterince anlaşılıyordur. :)

3000 lira bütçesi olan adama 5 yıllık faremi öneriyorsun cidden ve kronik sorunlarıyla meşhur olan bir fareyi ne diyeyim hocam yani ve pil mouseyi çok ağırlaştırıyor o zaman ağır bir fare istesem g502 alırım.

3000 lirayı buna harcamazdım ben olsam

3000 lira bütçesi olan adama 5 yıllık faremi öneriyorsun cidden ve kronik sorunlarıyla meşhur olan bir fareyi ne diyeyim hocam yani ve pil mouseyi çok ağırlaştırıyor o zaman ağır bir fare istesem g502 alırım.
ben mousemdan memnunum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı