Logitech G305 LIGHTSPEED 12000 DPI KABLOSUZ Gaming tavsiye ederim.
Şarjlı mouselerin tek dolumda kaç saat şarjı gidiyor onu bilmiyorum ama pilli kullanıyorum ben 6 ayda bir pil değişiyorum bir şey şarj etmek beni sinirlendiriyor (Akşam eve gelmişim iş yerinde sinir sitres açacağım oyunu iki adam vuracağım keyfim yerine gelsin diye hooop meğerse geceden farenin şarjı bitmiş ee şimdi kablolu takıp oynasak lan o zaman bunun kablosuz olmasının ne anlamı var neyse şarjlı sevmediğim yeterince anlaşılıyordur.![]()
ben mousemdan memnunum3000 lirayı buna harcamazdım ben olsam
![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless Mouse
Beyaz ve Elegant renkler, ayrı satılan Lamzu 4K Dongle ürünü ile 4000hz performansı sağlamaktadır. Siyah renk modelin kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
3000 lira bütçesi olan adama 5 yıllık faremi öneriyorsun cidden ve kronik sorunlarıyla meşhur olan bir fareyi ne diyeyim hocam yani ve pil mouseyi çok ağırlaştırıyor o zaman ağır bir fare istesem g502 alırım.
Ben mousemdan memnunum![]()
Senin memnun olman başkasının memnun olacağı anlamına gelmez.ben mousemdan memnunum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.